El seleccionador Guillem Pérez, subcampió d'Europa Sub-20 d'hoquei sobre patins

Amb aquesta competició, l'entrenador de Sant Cugat, s'ha estrenat de forma oficial com a seleccionador espanyol sub-20

L'entrenador d'hoquei sobre patins de Sant Cugat, Guillem Pérez, ha estat subcampió d'Europa Sub-20, com a seleccionador espanyol. Amb aquesta competició, Pérez s'ha estrenat de forma oficial com a seleccionador sub-20.

El títol, per a Portugal
L'equip espanyol ha perdut la final amb Portugal, que s'ha imposat per 3 gols a 2. En les semifinals, Espanya ha superat Itàlia (2-1) i en quarts de final, Alemanya (7-2). En la fase de classificació, els de Guillem Pérez han acabat líders el seu grup, en guanyar Anglaterra (12-1) i Suïssa (8-0), i empatar amb França (5-5). El Campionat d'Europa Sub-20 s'ha celebrat a Valongo (Portugal), del 6 a l'11 d'octubre.

Pérez: "Estic molt orgullós dels meus jugadors"
Guillem Pérez ha explicat al TOT Sant Cugat que "no hem tingut una preparació adequada. Hem entrenat molt poc perquè la majoria de jugadors de la selecció juguen a l'OK Lliga, amb els seus clubs. Portugal ha fet 45 entrenaments i nosaltres, 13". El tècnic de Sant Cugat s'ha mostrat "molt orgullós" dels seus jugadors. "Ho han donat tot", ha assegurat.

Pérez: "He tingut el privilegi d'entrenar una de les millors seleccions del món"
A títol personal, Pérez ha destacat que "estic content per l'experiència viscuda. Sóc un entrenador jove, de 32 anys, i he tingut el privilegi d'entrenar una de les millors seleccions del món. No puc demanar més".

 
Comentaris

Destaquem