El sènior B del Futbol Sala Sant Cugat puja a Primera Catalana

Els de Ramón Juan aconsegueixen l'ascens una temporada després de baixar

El sènior B del Futbol Sala Sant Cugat jugarà la pròxima temporada a Primera Divisió Catalana, categoria que va perdre ara fa una temporada. Els de Ramón Juan, molt regulars durant tot el campionat, han acabat tercers del grup 3 de Segona Catalana, amb un balanç de 17 victòries, 4 empats i 5 derrotes.

Segons l'entrenador, l'objectiu que s'havien fixat aquesta temporada era la permanència: "Ens volíem mantenir, però vam fer un molt bon inici, vam ser líders, i hem acabat lluitant per estar entre els tres primers, que són els que pugen de categoria". L'equip va arribar a encadenar 11 partits consecutius sense encaixar cap derrota.

Ramón Juan s'ha mostrat molt orgullós de l'equip: "Són tots jugadors joves de la casa. Hem fet una gran temporada perquè teníem un gran grup". I envia un missatge: "Vull agrair als jugadors la unió que hi ha hagut al vestuari. Aquest ascens el dediquem a tot el Sant Cugat".

El futur de l'equip

Ramón Juan continuarà entrenant el segon equip del Futbol Sala Sant Cugat, i assegura que hi haurà alguns canvis. "La pròxima temporada pugen 8 juvenils al segon equip, per tant serà un equip encara més jove". A més, ha reconegut que també es produiran algunes baixes. Pel que fa a objectius, només en planteja un: "Formar jugadors pel sènior A".

 
Comentaris

Destaquem