El sénior C del Club Handbol Sant Cugat puja a 3a Catalana Preferent

L'equip, amb una mitjana d'edat de 18 anys i que s'ha creat aquesta temporada 2015-2016, lluitarà per adjudicar-se el títol de Segona Catalana

El sénior C del Club Handbol Sant Cugat, un equip que s'ha creat nou aquesta temporada 2015-2016, ha aconseguit l'ascens a la 3a Catalana Preferent. Ho ha fet aquest diumenge, 10 d'abril, al Pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler, després d'apallissar el Súria B, sisè classificat, per 44 gols a 22. Els vermell-i-negres han assolit l'ascens dues jornades abans d'acabar la competició. El fet de ser un conjunt nou l'ha obligat a començar jugant en l'última categoria de l'handbol català.

Els tres equips que s'han assegurat matemàticament l'ascens són l'Handbol Parets B, el CH Sant Cugat C i l'HG Vallag. Aquests tres conjunts s'enfrontaran als tres primers classificats del grup B, que són el CH Cerdanyola B, el CH Sant Llorenç-Sant Feliu de Llobregat B i La Salle Bonanova Júnior, en el play-off pel títol de la 3a Catalana.

Pot acabar campió de grup

Aquests són els integrants del CH Sant Cugat C FOTO: Anna Maymús

El CH Sant Cugat C encara podria adjudicar-se el títol de la lliga regular en el grup A de 3a Catalana, ja que el primer classificat, l'H. Parets B, que té els mateixos punts que els vermell-i-negres -36-, que és segon de 13 equips, ha de descansar en l'última jornada. Els santcugatencs han de jugar aquest dissabte, 16 d'abril, a la pista del quart classificat, el CE Tortosa B, i a casa davant el Tarragona HC, onzè.

Els santcugatencs tenen ara mateix un balanç de 18 victòries i 4 derrotes, sent amb 727 gols el conjunt que anota més gols en la lliga. Han perdut els dos partits de lliga amb l'Handbol Parets B, i lluny de Sant Cugat contra l'HC Vallag i el Súria B. El CH Sant Cugat ha estat líder en 7 jornades de lliga, i segon, en 6.

Un jove entrenador de 23 anys

Imatge del partit entre el CH Sant Cugat C i el Súria B FOTO: Anna Maymús

El jove entrenador del CH Sant Cugat C, Kike Cruz, de només 23 anys, ha explicat al TOT Sant Cugat que "l'objectiu a principis de temporada era intentar pujar, tot i que és un equip que la majoria de jugadors jugaven la temporada passada al juvenil A (tenen una mitjana de 18 anys). Estic molt content de com han treballat els jugadors. Ens ho hem passat molt bé i, a més, hi ha jugadors que han pogut jugar al sènior B, que era un dels altres objectius que ens proposàvem".

Els protagonistes de l'èxit

La plantilla ha estat integrada pels porters Anrau Gratti i Roger Sala, i pels jugadors Oriol Perecaula, Javier Heredia, Adrià Boldó, Gerard Martín, Guillem Mallada, Albert Magrans, Albert Castro, Bernat Sans, Xavier Domingo, Alex Costa, Arnau Ribó, Tomeu López, Tomás Marín, Jorge García, Sergi Baldi, Martí Sierra i Nicolás Federicci. Kike Cruz n'és l'entrenador i els delegats són Joan Esteve Magrans, Xavier Sala i Marga Losantos.

 
Comentaris

Destaquem