El sènior femení del Rugby Sant Cugat busca jugadores per completar el seu equip

Actualment tenen entre 20 i 25 jugadores però en necessiten un mínim de 30

El primer equip femení del Club de Rugby Sant Cugat, que competeix a Primera Catalana, està buscant jugadores per poder completar la seva plantilla i afrontar amb garanties la temporada. L'equip està format actualment per entre 20 i 25 jugadores, però en necessita un mínim de 30. "Ara tenim equip, però necessitem més jugadores perquè durant la temporada hi ha lesions, o persones que per estudis o feina no poden venir, i ens quedem curtes d'efectius", explica la capitana de l'equip, Victòria Gil.

Gil assenyala també que l'equip ha de ser una mica més ampli per poder aspirar a objectius més ambiciosos: "Volem créixer i estar en 2 o 3 anys a Divisió d'Honor". Per poder jugar amb l'equip sènior l'únic requeriment és tenir un mínim de 16 anys, sense límit d'edat. A més, afegeix Gil que "qualsevol perfil és vàlid perquè cadascuna de les quinze posicions té una personalitat diferent. En aquest sentit el rugbi és molt versàtil".

La capitana de l'equip fa una crida perquè les noies "provin aquest esport, és un esport molt maco i que hem de promoure". Ha dit també que els cal "gent compromesa". El primer equip femení, que aquesta temporada estarà entrenat per Tim Smith i Pol Gómez, comença la pretemporada aquest dijous 1 de setembre. La temporada regular no s'iniciarà fins a l'octubre.

 
Comentaris

Destaquem