El tenis femení, protagonista en el Club Tennis Natació

En el club santcugatenc s'està disputant un ITF femení, un torneig per a futures jugadores de la WTA que compta amb la presència de tenistes situades entre les 300 millors del rànquing mundial

El Club Tennis Natació Sant Cugat està acollint, des del dissabte 27 d'octubre, la 14a edició de l'Open ITF ACV Ciutat de Sant Cugat, un torneig femení per a futures promeses del tenis d'elit. En ell, 90 tenistes competeixen per alçar el campionat, un campionat amb 25.000$ en premis que es juga tant en individual com en dobles.


En la fase prèvia individual han competit 62 jugadores, entre d'elles 4 de l'escola del CTN Sant Cugat: Queralt Carbó, Maria Muñoz, Laia Giralt i Júlia Fraile. No obstant això, de les 62 jugadores, només 8 s'han classificat en la fase final, una fase final amb 32 jugadores en la que no hi ha hagut presència santcugatenca.


En el torneig, un torneig pertanyent al Circuit ITF Professional, hi participen jugadores que ocupen les posicions entre la 200 i la 300 del rànquing WTA, el rànquing mundial d'elit del tenis femení. Amb això, la italiana Gatto parteix com a cap de sèrie i es compta amb la presència d'Estrella Cabeza, Guiomar Maristany i Eva Guerrero, 3 espanyoles amb un alt rendiment. A més, Olga Danilovic, finalista de la darrera edició que ocupa actualment la posició 101 del rànquing WTA, mostra el nivell d'aquest torneig.


Actes paral·lels a l'ITF


A més del torneig ITF, el Club Tennis Natació Sant Cugat acull, del dijous 1 de novembre al diumenge 4, el XXVIII Campionat de Catalunya de Tennis en Cadira de Rodes. En ell, 16 tenistes competiran per emportar-se el torneig mix, un torneig que repartirà 3.000€ en premis. Amb això, els partits s'intercalaran amb l'ITF amb la intenció de cohesionar ambdós campionats.


A part, dissabte 3 de novembre Àlex CorretjaGustavo Fernàndez, 3a del món en el rànquing de tenistes en cadira de rodes, faran un partit d'exhibició i a més, es durà a terme un partit de Blind Tenis, una modalitat de tenis per a jugadors amb discapacitats visuals.

 
Comentaris

Destaquem