L'Aura Energia-Reus, primer rival de la UESC de tenis taula

Després de no poder mantenir la categoria la darrera temporada, el conjunt santcugatenc s'estrenarà com a local en el grup 4, grup format per 10 conjunts catalans i 1 de les Illes Balears

L'equip masculí de la Unió Esportiva Sant Cugat de tenis taula ja coneix l'ordre d'enfrontaments de cara aquesta nova temporada, després de descendir la darrera campanya de 1a Nacional a 2a Nacional. Així doncs, els vermell-i-negres, enquadrats en el grup 4, començaran la lliga a casa l'Aura Energia-Reus, el 29 de setembre, i tancaran la competició com a locals vers al Tennis Taula Torelló, el 18 d'abril.

Amb això, el primer partit que els santcugatencs jugaran com a locals a la ZEM Rambla del Celler serà en la jornada 5, davant el CETT Esparreguera. A més, durant la 1a volta la UESC competirà com a local vers el Lluïsos de Gràcia, el Charlotte's Grill Badalona i el Portmany - Carmen Peluqueros d'Ibiza.

D'altra banda, els desplaçaments que faran els vermell-i-negres en aquesta primera meitat del campionat seran, a més del debut a la lliga contra l'Aura Energía-Reus, davant el CTT Borges, el CPP Igualada, el Club Tennis de Taula Vilafranca, la Sociedad Coral Recreativa El Ciervo i el Tennis Taula Torelló. Amb tot, l'equip santcugatenc descansarà en la jornada 2, després que el Club Tennis Taula La Selva s'hagi retirat de la competició.

 
 
Comentaris

Destaquem