El Torneig 12 hores de futbol 7 de la Festa Major de Mira-sol es consolida

La segona edició ha comptat amb un total de 16 equips, dels quals el 'Salamancas' ha sortit vencedor

El II Torneig de 12 hores de futbol 7, un altre dels esdeveniments esportius importants de la Festa Major de Mira-sol, va reunir ahir un total de 16 equips provinents de Sant Cugat, Rubí, Bellaterra i Barcelona. El Club Mira-sol Baco ha estat un altre cop l'organitzador de la competició, que es va jugar al Camp de futbol de Mira-sol.

En aquesta edició, els premis per als quatre primers classificats han estat: 300 euros per al campió, 200 al segon, un pernil al tercer i un de més petit pel quart. El 'Salamancas' va ser el vencedor final, després d'haver-se imposat a la final al 'Wisi-team' per 2 a 0.

L'organitzador del campionat, Pepe Jurado, va valorar molt positivament el desenvolupament del torneig, donat que gràcies a més dels 200 jugadors i al nombrós públic present es va convertir en "una festa del futbol a Mira-sol".