El Torneig de Reis de bàsquet de la UE Sant Cugat, el 3 i 4 de gener

Es jugarà al Pavelló 3 en la categoria preinfantil masculí (8 equips) i femení (6 equips). En la categoria preinfantil femení hi prendrà part, entre d'altres, el Club Joventud Badalona

La Unió Esportiva Sant Cugat organitzarà el divendres 3 i el dissabte 4 de gener, al Pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler, la primera edició del Torneig de Reis de bàsquet formatiu, en la categoria preinfantil. En la categoria preinfantil masculí hi jugaran vuit equips. Aquests són: CB Samà Vilanova, CB L’Hospitalet, CB i Unió Manresana, Sferic Terrassa, UE Mataró, CE Sant Nicolau, CB Santfeliuenc i UE Sant Cugat. I en la preinfantil femení els sis conjunts participants són: CB Santfeliuenc, CB Viladecavalls, B. Vedruna Gràcia, Club Joventud Badalona, i UE Sant Cugat amb dos equips.

Un torneig que es vol consolidar
El primer Torneig de Reis, que tindrà continuïtat en els pròxims anys, neix amb la voluntat per part de la UE Sant Cugat de continuar apostant pel basquet formatiu a la ciutat. La competició començarà el divendres 3 de gener i l'horari serà el següent: de 9 a 14 hores i de 15 a 18.45 hores. L'horari del dissabte 4 de gener serà el següent: de 9 a 14 hores i de 15.30 a 19.30 hores, quan es farà el tradicional lliurement de premis.

La final femenina es jugarà el dissabte, a les 11.15 hores, i la masculina també dissabte, però a les 18 hores. L'organització també prepara diferents activitats que es desenvoluparan durant el torneig.

 
Comentaris

Destaquem