El Torneig Nocturn Mixt de Futbol 7 renova el seu compromís

El torneig té com a finalitat la refexió sobre uns determinats hàbits de consum i la transmissió d'una valors i pràctiques saludables entre els adolescents

Després de l'èxit de la primera edició, la Penya Blaugrana Sant Cugat i Teamparners, l'empresa que gestiona l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET), tornaran a organitzar el Torneig Nocturn Mixt de Futbol 7 Enganxa't als Bons Hàbits, que se celebrarà la nit (de nou de la nit a 3 de la matinada) del dissabte, 11 d'abril, al Camp Municipal de Futbol de Can Magí.

Aquest torneig té com a finalitat la reflexió sobre uns determinats hàbits de consum i la transmissió d’uns valors i pràctiques saludables entre els i les adolescents i, per aconseguir-ho, els equips participants, en el seus temps de descans entre partit i partit, passaran per unes activitats lúdiques complementàries.

Aquest campionat està dirigit a nois i noies d'entre 12 i 18 anys, que estan estudiant l'ESO o el batxillerat, i que estudien als centres escolars de Sant Cugat, així com els joves que pertanyen a entitats esportives i culturals, centres cívics o casals.

Hi haurà dos torns

El segon Torneig Nocturn Mixt de Futbol 7 Enganxa't als Bons Hàbits es jugarà, com l'any passat, en dos torns:
-1r: de 21 a 00:00 hores. Jugadors de 1r d’ESO a 3r d’ESO (8 equips, amb un total de 90 jugadors).
-2n: de 00:00 a 3:00 hores. Jugadors de 4t d’ESO a 2n de Batxillerat (8 equips, amb un total de 90 jugadors).

L'organització ofereix un màxim de 16 equips i cada equip haurà d'estar format per entre 9 i 12 jugadors, amb un mínim de 3 jugadores per conjunt). Tots els equips participants hauran de tenir un delegat o delegada major d'edat. Cada equip jugarà un mínim de 3 partits i cada enfrontament durarà 20 minuts.

Com inscriure-s'hi

Les inscripcions per participar-hi s'han obert aquest dijous, 19 de març, i es poden formalitzar fins el dimarts 7 d'abril, a les 20 hores. Inscriure-s'hi té un cost per equip de 30 euros i es pot fer a l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET), al passatge Coubertin, número 5, situada a la ZEM Rambla del Celler. L'organització oferirà també servei de bar i restauració i quatre vestidors amb dutxes. Tots els inscrits rebran una samarreta commemorativa, i l'equip amb el nom més original rebrà un premi especial.

A més, l'organització farà un sorteig entre els participants, amb una samarreta del FC Barcelona, pilotes i altres obsequis de Barça.

La presentació d'aquesta segona edició s'ha celebrat aquest dijous, 19 de març, a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Sant Cugat, amb la presència de Xavier Tizón, regidor d'Esports; Raul Grangé, regidor de Serveis Socials, Sanitat, Joventut i Habitatge; Josep Castellà, directiu de l'àrea esportiva del Futbol Club Barcelona; Pepe Ontiveros, gerent de la Universitat Internacional de Catalunya (UIC), i Joan Carles Galofré, vicepresident de ka Penya Blaugrana Sant Cugat.

La UIC, el patrocinador

La Universitat Internacional de Catalunya (UIC) serà el primer patrocinador del segon Torneig Nocturn Mixt de Futbol 7 Enganxa't als Bons Hàbits. La UIC ha apostat per ser-ne el patrocinador "perquè aquest projecte porta el nostre ADN", ha assenyalat Pepe Ontiveros.

 
Comentaris

Destaquem