El Torneig Social del Club Petanca Sant Cugat aplega a 160 persones

Més d'un centenar i mig de persones, entre les quals hi havia 78 participants, es reuneixen pel torneig social anual del club

El Club Petanca Sant Cugat va organitzar, durant aquest cap de setmana, 23 i 24 de maig, un Torneig Social, a les seves instal·lacions del Parc de la Pollancreda. Fins a 160 persones es van reunir durant l'esmorzar popular, i la competició va comptar amb la participació de 78 jugadors i jugadores. El dissabte es va organitzar el torneig i, el diumenge, la final i l'entrega de premis. La tripleta guanyadora la formaven Isabel Meca, Soledad Llano i Juan Pedro Barrero, i els premis repartits van ser un pernil de 7 kg pels primers, un pernil desossat pels segons, i fins a 8 premis més de "paletillas".

El torneig va comptar amb la presència d'Eloi Rovira, regidor d'esports, i Cristina Paraira, tinent d'alcalde de Serveis Urbans. La directiva del club van aprofitar per mostrar-los les instal·lacions i ensenyar-los el funcionament organitzatiu del club. Fernando Ruz, president del club, afirma que el torneig va anar "bastant bé, tant a nivell esportiu com social".

Aquest any, el club compta amb un equip més

El Club Petanca Sant Cugat, enguany, ha format un nou equip masculí federat de petanca. L'equip "C" ha començat a 6a divisió, i s'ha unit als dos equips masculins que ja tenia el club, que juguen l'"A" a 3a divisió i el "B" a 5a, i a l'equip femení. A part, també és el primer any que el club compta amb un equip federat de bitlles.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem