El TOT i Sant Cugat Creix signen un conveni de col·laboració

L'acte de signatura l'han presidit Ramon Grau, editor del TOT Sant Cugat, i Albert Salarich, president de Sant Cugat Creix

El TOT Sant Cugat i l'associació Sant Cugat Creix han segellat un conveni de col·laboració aquest dimecres, 7 de desembre, a l'Hotel Sant Cugat. L'acte de signatura l'han presidit Albert Salarich, president de Sant Cugat Creix, i Ramon Grau, editor del TOT Sant Cugat, acompanyat de Laura Grau, adjunta a direcció general. Amb aquest acord, Sant Cugat Creix disposarà d'un espai en l'edició impresa i digital del TOT Sant Cugat per fomentar els valors de l'esport a través de la Carta Ètica d'aquesta associació.

A banda del seu president Albert Salarich, l'acte també ha comptat amb la presència de tres dels quatre presidents dels clubs que formen part de Sant Cugat Creix (Mauri Benito, president del Club de Rugby Sant Cugat no hi ha pogut assistir). Hi han assistit Keco Marzá, president del Patí Hoquei Club Sant Cugat; Lluís Moreno, president del DSV Club Voleibol Sant Cugat, i Rafael Espino, president del Junior FC.

L'associació Sant Cugat Creix, que al maig del 2017 complirà el seu tercer aniversari, és una comunitat d'entitats de Sant Cugat que, a través de l'esport, s'han unit per col·laborar en el model esportiu de Sant Cugat, compartir recursos, reunir coneixement i treballar per a la formació dels joves.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem