El Valeriano Menorca, massa equip per a un bon Club Voleibol Sant Cugat (0-3)

Les vermell-i-negres cedeixen una nova derrota contra un dels equips més en forma de Superlliga, tot i que es queden a prop d’emportar-se el tercer set

Club Voleibol Sant Cugat 0 - Valeriano Allés Menorca 3

Club Voleibol Sant Cugat
: M. Galcerán, M. Vázquez, M. Martínez, K. Maeso, A. Cardona, S. Julián, J. Rodríguez (L). Tambén han jugat M. Montoro, M. Orozco, J. Bonet i L. Fernández (L).

Valeriano Allés Menorca: I. Cano, T. McNatt, G. Do Monte, R. Brun, D. Costa, E. Marqués, E. Gener (L). També han jugat E. Pons, S. D’Amaro i A. Maldonado.

Sets: 16-25, 14-25, 23-25 

Àrbitres: Hugo Suárez Ucar i Rafael González Tabares

15ª jornada de Superlliga Femenina. Pavelló de Valldoreix, 100 espectadors

Nova derrota a casa del CV Sant Cugat a Superlliga aquest dissabte 15 de febrer. En aquesta ocasió les santcugatenques s’han vist superades pel Valeriano Allés Menorca, subcampió de la Copa de la Reina i un dels millors equips del campionat. Les de Rafa Ruiz ho han intentat fins al final i a punt han estat de guanyar el tercer set, però les visitants han estat més encertades en els moments claus.

L’enfrontament ha començat força igualat, amb ambdós equips cometent força errors i sense dominador clar. Poc a poc, però, el Valeriano ha començat a carburar en atac i amb un parcial d'1 a 7 ha aconseguit dominar amb claredat el primer set, en el que s’ha imposat per 16 a 25. El segon ha començat de forma molt semblant. Gran resistència local en els primers punts, amb un Sant Cugat eficaç en el servei, però poc a fer quan les experimentades jugadores menorquines es posaven a enviar una canonada darrere l’altra des de la xarxa. A destacar l’actuació de Raquel Brun, ex jugadora del CV Sant Cugat que ha estat titular i una de les més destacades del partit. Finalment, 14 a 25 i sensació de que poc es podia fer davant el poder ofensiu visitant.

Les vermell-i-negres, però, no s’han vingut abaix un cop més i han tornat a demostrar caràcter en els moments més complicats. Liderats per Alba Cardona, Katia Maeso i Marta Galcerán, han arribat a dominar per 15 a 12 a un Valeriano molt més erràtic. Davant d’aquest contratemps, les visitants han començat a buscar amb insistència a la seva millor jugadora i una de les millors de Superlliga, l’americana Therese McNatt, que ha liderat la remuntada per acabar finiquitant el partit (23-25). 0 a 3 i certa impotència de les jugadores vermell-i-negres, que no han tingut sort en els punts claus del darrer set. Amb aquest resultat les santcugatenques segueixen penúltimes amb sis punts.

Raquel Brun torna a casa
L'ex jugadora del Club Voleibol Sant Cugat, que tornava a casa per primer cop com a jugadora visitant, ha afirmat sentir-se “nerviosa perquè tornava al meu club, la meva família i jugar contra les meves companyes, amb les que he compartit moltes coses”. Brun també ha aprofitat per valorar la seva experiència a Menorca. “No vaig començar molt bé, però poc a poc he anat millorant. Ara mateix em sento molt a gust amb el meu joc i les meves companyes, ens comuniquem molt bé i estem ordenades”, ha finalizat.

Debut de Lilian Fernández
Un dels moments del partit d’avui ha estat sens dubte el debut de Lilian Fernández, cadet de 14 anys que ha tingut una gran actuació en els pocs minuts que ha estat a la pista. Rafa Ruiz ha decidit convocar-la junt a una altra cadet, Magalí Montoro, atès que les juvenils es troben disputant la Superlliga Júnior.

Ruiz: “Em quedo amb el tercer set”
El tècnic local Rafa Ruiz ha subratllat la bona actitud de les seves jugadores malgrat la derrota. “Hem lluitat i treballat bé en defensa. Els hem aconseguit fer mal amb el servei però al subcampió de la Copa si li dónes una mica evidentment et mata”. La propera jornada l’equip visita el Barça, en un partit que es disputarà dimecres dia 19 de febrer, a les 20:00 hores.

 
Comentaris

Destaquem