El Valldoreix FC A rebrà el Tecnofutbol B en la Copa Catalunya de futbol

El partit es jugarà el pròxim diumenge, 2 de juny, al Camp Municipal de Futbol de Vallvidrera

El Valldoreix FC A s'enfrontarà al Centro Europeo Tecnofutbol B en la primera eliminatòria de la Copa Catalunya de futbol. El sorteig s'ha celebrat aquest dilluns, 27 de maig, al matí, a la seu de la Federació Catalana de Futbol, amb la presència, entre d'altres, de Jorge González, president del Valldoreix FC. En aquesta primera ronda només hi juguen els equips campions de lliga de la 4a Catalana que s'han inscrit en aquesta competició.

El partit, el diumenge 2 de juny
El partit entre el Valldoreix FC A i el Centro Europeo Tecnofutbol B es jugarà el pròxim diumenge, 2 de juny, al Camp Municipal de Futbol de Vallvidrera. El partit es jugarà a les 12:00 hores, segons ha fet oficial el Valldoreix FC.

El Valldoreix FC A s'ha adjudicat aquesta temporada 2012-2013 el títol de lliga al grup 16 de 4a Catalana, amb 68 punts i un balanç al campionat de 22 victòries, 2 empats i 2 derrotes. Per la seva banda, el Centro Europeo Tecnofutbol B ha guanyat la competició del grup 15 de 4a Catalana, amb 58 punts i un balanç de 19 victòries, 1 empat i 2 derrotes. Aquest conjunt de Barcelona és el segon equip del Centro Europeo Tecnofutbol A, que milita al grup 2 de 1a Catalana.

Un premi a una temporada molt bona
Per a Jorge González, president del Valldoreix FC, el fet de jugar aquesta competició "és un premi" a l'excel·lent temporada del primer equip, que ha aconseguit l'ascens a 3a Catalana. "Lògicament volem guanyar aquesta primera eliminatòria, però el Tecnofutbol també ho voldrà fer", ha detallat.

El Valldoreix FC A va finalitzar el campionat de lliga al grup 16 de 4a Catalana el diumenge 5 de maig. Després d'una setmana de merescudes vacances, l'equip verd-i-blanc va reprendre els entrenaments. L'únic partit amistós que ha disputat després d'acabar la lliga l'ha jugat aquest diumenge, 26 de maig, a Vallvidrera, contra el Can Mas Ripollet, equip del grup 15 de 4a Catalana. El Valldoreix FC A s'ha imposat per 5 gols a 2.

 
Comentaris

Destaquem