El Valldoreix FC, eliminat de la Copa Catalunya

El conjunt local perd 2 a 3 amb el Marianao Poblet i acaba amb nou jugadors per l'expulsió dels seus dos porters

Valldoreix FC 2 - Marianao Poblet 3

No ha pogut ser. El Valldoreix FC, equip recent ascendit a Tercera Catalana, no ha pogut superar el Marianao Poblet en la segona ronda de la Copa Catalunya. Els valldoreixencs han caigut per 2 gols a 3 davant un equip, el de Sant Boi, que ha quedat campió a Segona i jugarà la pròxima temporada a Primera. Els de Valldoreix han donat la cara fins al final i en moltes fases del partit no ha donat la sensació que hi haguéssin dos categories de diferència.

El partit ha començat de la pitjor manera, amb l'expulsió del porter titular, Pere, que ha obligat a l'entrenador local a canviar un jugador de camp per donar entrada a Joaquín. Deu minuts més tard, el Marianao, que atacava amb més insistència, ha trobat porteria amb un xut des de la frontal que ha acabat a l'escaire. Al descans, els visitants guanyaven per la mínima (0-1) sense ser extremadament superiors.

El pas pels vestidors ha enxufat al Valldoreix FC, que tot i jugar amb un home menys, ha disposat de molt bones ocasions per empatar. Fins i tot ha estavallat una pilota al travesser. A falta de 15 minuts pel final el Marianao he fet el 0-2 però immediatament després Èric ha reduit distàncies amb una bona rematada de cap, a la sortida d'un córner. Amb l'1-2 ha arribat la decisió més polèmica del partit, quan l'àrbitre ha expulsat el porter suplent, Joaquín, per protestar. El Marianao ha fet posteriorment l'1-3 i gairebé en l'última jugada, Èric ha fet el seu segon gol, ja sense temps per la remuntada.

S'acaba el somni
Javier Latre, entrenador del Valldoreix FC, ha assenyalat que l'expulsió del porter "ens ha condicionat molt el partit. Encara que nosaltres teníem totes les de perdre, els hem plantat cara fins al final". Latre ha dit també que s'han pres aquesta Copa Catalunya "com un premi per a tots els jugadors del club".