El Valldoreix FC rebrà el Marianao Poblet en la segona ronda de la Copa Catalunya

El partit es jugarà el pròxim diumenge, 9 de juny, a les 16.30 hores, al Camp Municipal de Futbol de Vallvidrera. Els verd-i-blancs, que jugaran contra un equip que ha ascendit a Primera Catalana, han superat el CE Tecnofutbol B

Una jugada del partit entre el Valldoreix CF i el CE Tecnofutbol B. FOTO: Valldoreix FC Una jugada del partit entre el Valldoreix CF i el CE Tecnofutbol B. FOTO: Valldoreix FC
El Valldoreix FC A rebrà aquest diumenge, 9 de juny, a les 16.30 hores, al Camp Municipal de Futbol de Vallvidrera, el CD Marianao Poblet, en la segona eliminatòria de la Copa Catalunya de futbol. Així ho ha volgut el sorteig que s'ha celebrat aquest dilluns, 3 de juny, al migdia, a la seu de la Federació Catalana de Futbol, i que ha comptat amb la presència de diferents representants del Valldoreix FC.

Jorge González, president del Valldoreix FC, ha assenyalat al TOT Sant Cugat que "jugar la Copa Catalunya és un premi. Estem molt il·lusionats en aquesta segona eliminatòria, però sabem que serà molt complicada".

El CD Marianao Poblet ha pujat a Primera Catalana
El CD Marianao Poblet ha estat enguany el campió de lliga del grup 3 de la Segona Catalana i ha aconseguit l'ascens a Primera Catalana. Ho ha fet amb 69 punts i un balanç al campionat de 21 victòries, 6 empats i 7 derrotes. El conjunt de Sant Boi de Llobregat ha estat, amb 78 gols a la lliga, l'equip que ha anotat més gols, i amb 41 gols en contra, el tercer menys golejat.

El Valldoreix FC ha eliminat el CE Tecnofutbol B
El Valldoreix FC A jugarà aquesta segona ronda de la Copa Catalunya després de superar aquest diumenge, 2 de juny, a Vallvidrera, el Centro Europeo Tecnofutbol B, a la tanda de penals (2-1). El partit ha finalitzat amb un empat a 3 gols. El Centro Europeo Tecnofutbol B ha guanyat aquesta temporada 2012-2013 la lliga del grup 15 de 4a Catalana. Aquest conjunt de Barcelona és el segon equip del Centro Europeo Tecnofutbol A, que enguany ha militat al grup 2 de Primera Catalana. En aquesta primera ronda només hi han jugat els equips campions de lliga de la Quarta Catalana que s'han inscrit en aquesta competició.

El Valldoreix FC A s'ha adjudicat aquesta temporada 2012-2013 el títol de lliga al grup 16 de 4a Catalana, amb 68 punts i un balanç al campionat de 22 victòries, 2 empats i 2 derrotes.

 
Comentaris

Destaquem