El Valldoreix Futbol Club, a per l'ascens a 2a Catalana

El conjunt de Valldoreix pot ascendir per primera vegada en la seva història a la 2a Catalana

El diumenge 27 de maig és un dia marcat en florescent en el Valldoreix FC, i és que, per primera vegada en la seva història pot aconseguir l'ascens a la 2a Catalana. Amb només 8 anys d'existència -el Valldoreix FC va nèixer l'any 2010-, el club ja ha aconseguit estructurar una cadena d'un total de 10 equips: 2 sèniors, 2 juvenils, 2 cadets, 1 infantil, 2 alevins i 1 benjamí.

"Fet per amics, per a amics", aquest és el lema principal d'un club familiar que busca la interacció social entre els seus membres a través de la pràctica del futbol. El club, però, ha anat creixent ràpidament i, ara, es troba en situació de col·locar el primer equip en la 2a Catalana. Per fer-ho, necessita guanyar o fer el mateix resultat que el Gramanet U.D.

Ara mateix, el Valldoreix FC és el primer classificat del Grup 11 de la 3a Catalana, amb 75 punts. Els mateixos que té el Gramanet U.D. Els de Sant Cugat, però, compten amb l'avantatge de tenir el gol-average a favor amb els santcolomencs. A falta de només una jornada per a la finalització del campionat, doncs, el gol-average pot ser clau.

En aquest sentit, si el Valldoreix F.C suma els 3 punts en l'últim partit, davant del Sant Ignasi Esportiu (5è classificat), serà campió de Lliga i, com a conseqüència, ascendirà directament a la 2a Catalana. En cas de no guanyar, el Valldoreix FC haurà d'esperar el resultat del Gramanet U.D per saber si puja directament o no. L'equip de Santa Coloma juga a casa davant del Dinamic Batllo (11è classificat). Els verd-i-blancs en tenen prou repetint el resultat del Gramanet U.D. Els dos partits es juguen el diumenge 27, a les 12:00h.

 
Comentaris

Destaquem