El Valldoreix Futbol Club puja, el Sant Cugat F.C se salva i el Junior F.C baixa

Tots tres equips encaraven l'última jornada de les seves respectives lligues jugant-se molt. El Valldoreix puja a 2a Catalana, el Sant Cugat es manté a 1a Catalana i el Junior baixa a 3a Catalana

Les lligues de 1a, 2a i 3a Catalana de la Federació Catalana de Futbol vivien el diumenge 27 de maig la seva última jornada de la temporada. Tots els partits en els que hi havia equips implicats en possibilitats d'ascens o descens, s'han jugat el diumenge 27 de maig, a les 12:00. En aquest context, tres clubs de Sant Cugat encaraven les últimes jornades amb coses en joc.

El Valldoreix Futbol Club ha aconseguit el plat fort de la matinal: l'ascens a la 2a Catalana. El Sant Cugat F.C ha aconseguit mantenir-se a 1a Catalana. El Junior FC, en canvi, ha patit la crueltat de l'esport en guanyar el seu partit, però baixa a 3a Catalana perquè no hi ha hagut carambola.

El C.F. Valldoreix puja a 2a Catalana per primera vegada

El Valldoreix Futbol Club va néixer fa 8 anys. Ara, puja per primera vegada en la seva història a 2a Catalana. "Encara ho estic paint. Fa uns anys, quan vam començar, ningú s'imaginava que arribariem fins aquí. És un premi a la feina ben feta durant tots aquests anys", ha dit el president del club, Jorge González. "Avui m'he enrecordat de tots els entrenadors i jugadors que durant aquest temps han passat pel club. L'ascens és el premi a una manera de fer, d'entendre el futbol", ha afegit el president.

El Valldoreix ha aconseguit l'ascens després de guanyar en l'últim partit de Lliga (1-4) davant del Sant Ignasi i fer valer el gol-average contra el Gramanet U.D, que també ha guanyat el seu partit. Els dos equips han acabat la lliga empatats a 78 punts.

Per celebrar-ho, l'equip ha organitzat un dinar a Valldoreix.

El Sant Cugat F.C seguirà a 1a Catalana

El Sant Cugat encarava l'última jornada del Grup 1 de la 1a Catalana depenent de si mateix per salvar la categoria. En tenia prou sumant un punt per seguir a 1a Catalana. Els vermell-i-negres han guanyat al camp del Júpiter 1-2, acabant la Lliga amb 43 punts, 3 per sobre del descens.

El Junior F.C baixa a 3a Catalana

El Junior necessitava guanyar el seu partit en l'última jornada i, a més, esperar que o el Mariano Poblet o l'Atlètic Prat perdessin. Els santcugatencs han aconseguit els 3 punts, guanyant al camp del Molins de Rei, però la carambola no s'ha produït, ja que tant el Mariano Poblet com l'Atlètic Prat han guanyat els seus partits. Així doncs, el Junior FC baixa a 3a Catalana.

 
Comentaris

Destaquem