El veterà arquer Adolf Priante guanya el Campionat de Catalunya

El santcugatenc del Club Arquers Sant Cugat del Vallès finalitza amb una meritòria primera posició i es classifica per a disputar el Campionat d'Espanya de tir amb arc nu en sala

L'arquer santcugatenc Adolf Priante es proclama vencedor de la categoria de veterans en el Campionat de Catalunya de tir amb arc en sala en la modalitat d'arc nu. En el torneig, disputat a Torreferrera (Lleida) el darrer diumenge 27 de gener, l'arquer del Club Arquers Sant Cugat del Vallès ha vençut en la final a Ángel Galiano, reconegut arquer.

Després de realitzar la primera tirada, una tirada de 72 fletxes a 18 metres, Adolf Priante es col·locava en segona posició i certificava el pas a les semifinals, unes semifinals on eliminava a Josep Sánchez. Un cop en la final, una final a 6 punts, els arquers veterans empataven a 1 en la primera tirada. Tanmateix, l'arquer santcugatenc resolia l'enfrontament i s'adjudicava la primera plaça, després de vèncer 7 a 1. 

D'aquesta manera, l'arquer santcugatenc guanya per segon cop el Campionat de Catalunya, després de fer-ho per primera vegada ara fa dos anys. Tanmateix, per a Adolf Priante: "Per mi és important haver guanyat i més davant d'Ángel Galiano, un gran arquer. La primera vegada que vaig guanyar el campionat, ell no hi va participar, així que valoro més aquesta victòria".

A més, Adolf Priante ha rebut la medalla d'or pel primer lloc en la lliga de sala i actualment es col·loca en la 5a posició del RAUS, un rànquing estatal de tots els arquers unificats de sala. D'altra banda, amb la victòria en el Campionat de Catalunya, el santcugatenc assoleix la classificació pel Campionat d'Espanya, disputat el 23 i 24 de febrer a Villaviciosa d'Odón, Madrid. "Aniré a aprendre dels millors del territori", sentencia l'arquer en relació als objectius d'aquest pròxim campionat.

 
Comentaris

Destaquem