El volei Sant Cugat, el club amb més equips a la Copa d'Espanya de voleibol

L'entitat esportiva local hi pren part amb 12 equips, en una competició de 244 equips i 3.000 participants

Amb un total de 12 equips, el DSV Club Voleibol Sant Cugat és, amb diferència, el club que aporta més jugadores a la Copa d'Espanya de Voleibol, amb 244 equips i 3.000 participants. La quarta edició de l'esdeveniment més multitudinari que organitza la Federació Espanyola de Voleibol es juga des d'aquest dimarts, 27 de desembre fins al 30 de desembre, a Guadalajara. Després de l'entitat santcugatenca, els clubs que aporten més conjunts són el Covadonga i el CVB Barça, amb 6 equips, i el Premià de Dalt i L'Illa Grau, amb 5 conjunts.

8 equips infantils i 4 cadets

En la 4a Copa d'Espanya de Voleibol, en la que s'hi juga en les categories infantil i cadet femenina i masculina, el DSV CV Sant Cugat hi pren part amb 8 equips infantils i 4 de cadets. L'expedició santcugatenca és de 154 persones, 139 jugadores i 15 entrenadors, a banda dels familiars que s'han desplaçat a Castella-La Manxa.

Alemany: "És una bona manera de veure com estem"

Toni Alemany, director tècnic esportiu del DSV CV Sant Cugat, ha explicat al TOT Sant Cugat que en aquesta competició "hi ha equips molt forts, però nosaltres tenim opcions de pujar al podi. L'objectiu d'anar a aquesta Copa d'Espanya és potenciar els nostres equips B, que tenen un bon nivell de joc, i que jugaran contra equips A d'altres clubs. És una bona manera de veure com estem".

Aquesta serà la tercera participació consecutiva del DSV CV Sant Cugat a la Copa d'Espanya. Fins ara, només ha aconseguit un podi. Va ser en la segona edició d'aquest campionat, quan l'infantil B va ser tercer.

L'infantil A, a Itàlia, a la Winter Cup

L'equip infantil A del DSV CV Sant Cugat, abans d'agafar l'avió per marxar a Mòdena. FOTO: @VoleiSantCugat

L'infantil A del DSV CV Sant Cugat jugarà aquests últims dies de l'any una competició internacional de molt de prestigi, la Winter Cup, a Mòdena (Itàlia), que organitza la Scuola di Pallavolo Anderlini. Serà una excel·lent experiència per l'equip que entrena Eros Ortiz.

 
Comentaris

Destaquem