El Voleibol Sant Cugat es planta a la fase d'ascens amb 13 victòries consecutives

Les de Rafa Ruiz vencen sense excessius problemes el CV Madrid Chamberí (3-0) en l'última jornada de la fase regular

DSV CV Sant Cugat 3 - CV Madrid Chamberí 0

DSV CV Sant Cugat: C. Llauradó, A. Cardona, A. Berbel, M. Garcia, L. Brun i C. Borja, A. García (lliure) –equip inicial– A. Iriondo, P. García, S. Julián i M. Sanchís.

CV Madrid Chamberí: L. Calvo, P. Ramírez, A. Ryan, R. Dorado, S. De las Heras, V. Rubia, A. Ferrero (lliure) –equip inicial– P. Prieto, M. Revilla, S. Soldevilla, P. Calvo i P. Sánchez-Brunete.

Sets: 25-22 (26'), 25-20 (24'), 25-15 (18')

Àrbitre: Oriol Barbany Puig

Jornada 18 del grup B de Superlliga 2. Pavelló de Valldoreix, 100 espectadors

Victòria per 3 sets a 0 contra el CV Madrid Chamberí FOTO: Lali Puig

Amb un increïble balanç de 13 victòries consecutives al campionat de lliga, el DSV CV Sant Cugat arriba a la fase d'ascens a Superlliga 1 com un dels màxims aspirants a pujar de categoria aquesta temporada. El conjunt de Rafa Ruiz ha disputat aquest dissabte 5 de març l'última jornada de la fase regular, en què ha guanyat per un clar 3-0 al CV Madrid Chamberí.

Les santcugatenques han acabat el campionat en la primera posició del grup B de Superlliga 2 amb 47 punts, 8 més que el segon classificat del grup, el Motorsan Guadalajara, que ha sumat 39. Ha guanyat 16 partits i n'ha perdut 2. En el grup A, els equips que han quedat primer i segon, i que per tant disputaran la fase d'ascens, són el CV Torrelavega i Cuesta Piedra Tenerife.

Calendari de la fase d'ascens

La fase d'ascens consta de sis jornades i s'estableix una classificació. El primer i el segon classificat, un cop disputats els sis partits, pujaran a Superlliga 1, la màxima categoria estatal.

Ja s'han sortejat els enfrontaments del play-off. El conjunt santcugatenc jugarà el primer partit el dissabte 12 de març, a casa, contra el Motorsan Guadalajara, i finalitzarà la lligueta de fase d'ascens, també a casa, contra el CV Torrelavega.

Aquest és el calendari:

  • 12 de març: DSV CV Sant Cugat - Motorsan Guadalajara
  • 19 de març: DSV CV Sant Cugat - Cuesta Piedra Tenerife
  • 2 d'abril: CV Torrelavega - DSV CV Sant Cugat
  • 9 d'abril: Motorsan Guadalajara - DSV CV Sant Cugat
  • 16 d'abril: Cuesta Piedra Tenerife - DSV CV Sant Cugat
  • 23 d'abril: DSV CV Sant Cugat - CV Torrelavega

Rafa Ruiz: "Jugui que jugui suma. No ens podem queixar. L'equip està al 200%"

Rafa Ruiz, confiat en les possibilitats de les seves jugadores FOTO: Lali Puig

Rafa Ruiz, entrenador del DSV CV Sant Cugat, fa un molt bon balanç de la segona volta del campionat: "Portem tretze victòries consecutives, la veritat és que estem treballant molt bé, jugui qui jugui suma... No ens podem queixar. L'equip està al 200% i ara ens toca pensar en el play-off per encarar-lo de la millor manera possible".

Tanmateix, assegura que l'equip ha demostrat ambició i continua fent-ho entrenament rere entrenament: "Tenim un equip de 12 jugadores que saben que qualsevol pot jugar. Hi ha una lluita interna molt bona que ens permet tenir en el dia a dia entrenaments de molt nivell i molta tensió".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem