El Voleibol Sant Cugat guanya el Campionat de Catalunya

Les vermell-i-negres no van cedir cap set en la competició i aconsegueixen d'aquesta manera la classificació pel Campionat d'Espanya

L'equip aleví del DSV Club Voleibol Sant Cugat va guanyar el Campionat de Catalunya, després d'imposar-se en la final per 2 a 0 al CV Esplugues, una competició que es va disputar a Sabadell, entre el divendres 10 i el diumenge 12 de maig. Les vermell-i-negres es van mostrar molt sòlides en la competició (sense cedir cap set) i van aconseguir així la classificació pel Campionat d'Espanya.

Les santcugatenques van arribar a la final, després d'haver vençut en les semifinals al Voleibol Sant Just (2 a 0) i en els quarts de final al CV La Palma (2 a 0). En la fase de grups també van desplegar un gran nivell de joc, liderant el grup A amb un ple de 8 triomfs, tots ells per 2 a 0.