El Voleibol Sant Cugat incorpora la receptora brasilera Carla Moreira

Amb els fitxatges de Moreira i Silvia Araco el club dóna per tancada la plantilla

Carla Moreira, jugadora brasilera de 21 anys que ja ha arribat a jugar a la màxima categoria al Brasil, reforçarà la plantilla del DSV CV Sant Cugat en l'any del seu retorn a Superlliga. Moreira juga en la posició de receptora i actualment està competint al seu país. De fet, la seva arribada es produirà amb la lliga ja començada.

Per a l'entrenador, Rafa Ruiz, es tracta d'un molt bon reforç per a l'equip: "Era essencial. Portem tot l'estiu veient com la resta d'equips es reforcen. És una incorporació potent que ens ajudarà molt".

Amb el fitxatge de Carla Moreira i el de la col·locadora Silvia Araco, que es va anunciar el mes de juliol, el DSV CV Sant Cugat dóna per tancada la plantilla. Una plantilla que també compta amb la novetat de Laura Alcalde, col·locadora que la temporada passada va jugar a l'equip B de 1a Nacional Femenina i on no estan Maria Sanchís (CV Barcelona) i Andrea Iriondo, que han estat baixa.

Barça i Sant Cugat organitzen un torneig de pretemporada

El primer equip del DSV CV Sant Cugat va tornar als entrenaments el passat dilluns 29 d'agost però no començarà el campionat de lliga fins al dissabte 15 d'octubre. Com és habitual, l'equip jugarà en aquest mes i mig abans del debut contra el Barça diferents partits amistosos.

El primer partit amistós tindrà lloc el cap de setmana del 10 i 11 de setembre, en la presentació del CV Esplugues, que competeix a Primera Nacional Femenina. Els dies 1 i 2 d'octubre, el DSV CV Sant Cugat i el CV Barcelona organitzaran un torneig que també comptarà amb la presència d'Haro Rioja Voley i Avarca de Menorca. Els partits es disputaran a Valldoreix i a Barcelona.

El cap de setmana del 8 i 9 d'octubre, una setmana abans de començar el campionat de Superlliga, la plantilla al complet realitzarà un stage de pretemporada a Santa Pau (La Garrotxa), on també es preveu jugar algun partit amistós amb algun equip de la zona.

Ruiz: "Serà una temporada molt dura"

L'entrenador, Rafa Ruiz, ha assistit amb interès i certa preocupació als moviments que s'han produït en el mercat de fitxatges de Superlliga Femenina. "Tots els equips s'han reforçat molt, i molt bé. Molts d'aquests equips han fet plantilles gairebé noves".

Ruiz reconeix que la temporada "serà molt dura" i que l'objectiu de la permanència "no serà gens fàcil". Amb tot, assegura que té una plantilla amb moltes virtuts: "Veig a l'equip molt bé. És un grup humà jove, es porten molt bé entre elles. Això serà bàsic per afrontar la temporada, tenir un grup humà fort i cohesionat".

Javier Estévez serà el segon entrenador

Una altra de les novetats del primer equip del DSV CV Sant Cugat es troba a la banqueta. Qui la temporada passada va ser segon entrenador del primer equip, Aitor Piñol, ha fitxat pel CV Barcelona, també com a segon entrenador. El seu lloc l'ocuparà Javier Estévez, entrenador argentí que arriba procedent del CV Premià de Dalt.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem