El Voleibol Sant Cugat protagonista d'un vídeo dels Mossos pel respecte en l'esport

Les jugadores del primer equip han particiat en la campanya contra la violència de gènere

El DSV Club Voleibol Sant Cugat ha col·laborat amb els Mossos d'Esquadra en un espot per fomentar el respecte en l'esport. Les jugadores del primer equip han participat en el vídeo promocional de la campanya contra la violència de gènere

L'espot compta amb diversos missatges per incentivar el joc net a l'esport. El missatge principal de la campanya és: "A la vida com a l'esport, juga net. Respecta'm". Durant el Nadal van aprofitar per filmar-lo, ja que hi havia menys activitat esportiva dins el Club.

Núria Terribas, presidenta del Club Voleibol Sant Cugat, ha explicat perquè s'han animat a participar en la campanya. "La relació entre gèneres és problemàtic. Nosaltres treballem en les relacions entre els valors i l'esport". Terribas, a més,  ha destacat que "és important difondre el missatge". 

D'altra banda, el club està adherit a la Carta Ètica de l'associació Sant Cugat Creix que és un sistema de treball i d’avaluació continuada relacionat amb l'aplicació, seguiment i monitoratge de la transmissió dels valors en l’esport. 

Núria Terribas ha esmentat que "dins el club sempre hi ha hagut respecte" i que durant els partits no han detectat cap episodi concret de faltes de respecte. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem