Elda Romeva lidera la prova de triple salt en el Campionat d'Espanya per Federacions

A més, els també santcugatencs Paula Rodríguez i Isaias Artigas han fet podi en les seves modalitats

L'atleta del Club Muntanyenc Sant Cugat Elda Romeva ha estat protagonista en el Campionat d'Espanya per Federacions sub-16, disputat a Cuenca entre el dissabte 9 d'octubre i el diumenge 10, i és que la santcugatenca s'ha imposat en la prova de triple salt. A part d'aquest podi, el club santcugatenc ha vist com Paula Rodríguez (100 metres tanques) i Isaias Artigas (300 metres tanques) han fet podi també en les seves modalitats.

 

Així doncs, amb una marca de 12.44 metres en el seu primer intent en la prova de triple salt, Romeva ha firmat la millor marca de la competició, per sobre de la valenciana Olubumi Precious Umukoro, 11.49, i de la basca Itsaso Madariaga, 11.40. Gràcies a aquest triomf, la santcugatenca ha aportat 8 punts en el caseller català.

Romeva no ha estat l'única protagonista santcugatenca d'aquesta competició, i és que tant Paula Rodríguez (100 metres tanques) com Isaias Artigas (300 metres tanques) també han fet podi, acabant ambdós en la 3a posició i sumant 6 punts per Catalunya. Amb això, mentre Rodríguez ho feia amb un temps de 15.41 segons, en una prova liderada per l'asturiana Andrea Arjona (14.90), Artigas ho feia amb una marca de 41.58 segons, en una modalitat que ha guanyat l'andalús Javier Garcia, 40.56.

Amb tot, Catalunya ha fet podi tant en la categoria femenina com masculina, assolint una plata i un bronze respectivament. En la femenina, l'equip català (242 punts) s'ha vist només superat per Andalusia (249), mentre que en la masculina (255 punts), els catalans han tingut per davant a Andalusia (278) i a la Comunitat Valenciana (275).

 
Comentaris

Destaquem