Elda Romeva es proclama campiona d'Espanya sub-20 en pista curta de triple salt

L’atleta santcugatenca obté la medalla d’or amb una marca de 12,83 metres al campionat disputat a Salamanca

La jove atleta de Sant Cugat Elda Romeva ha aconseguit una gran victòria en la modalitat de triple salt, en el campionat d’Espanya sub-20 d’atletisme en pista curta que s’ha disputat a Salamanca, entre el 9 i 10 de març.

La saltadora, de 17 anys, ha fet bons els pronòstics, ja que arribava a aquest campionat amb la millor marca de totes les participants. El segon intent de 12,38 metres, ha col·locat a l’atleta del FC Barcelona en la primera posició de la taula. Per darrere, Mònica Naudin i Andrea Cifuentes, que ha aconseguit una marca de 12,53 en el cinquè salt, pressionaven a Romeva, que buscava una nova millor marca que la tornes a posar al capdavant de la classificació. El penúltim intent ha estat el salt que li ha donat a la jove santcugatenca la victòria final, un vol de 12,83 metres que cap rival ha aconseguit superar.

En l’últim salt, Monica Naudin ha aconseguit una marca de 12,59 que l’ha fet pujar a la segona posició. Andrea Cifuentes, amb els seus 12, 53 metres, ha estat finalment la tercera classificada. Elda Romeva aconsegueix així  doncs un gran resultat en una competició de prestigi i es confirma com una de les grans promeses de l’atletisme femení espanyol.