Elisa Melilli guanya la 90a Jean Bouin

També cal destacar els quarts llocs de Luís Padial (aleví) i Pablo Postigo-Pich (benjamí), del Col·legi Viaró

Elisa Melilli s'ha adjudicat la 90a edició de la Jean Bouin, en la prova dels 5 quilòmetres. La santcugatenca, amb un temps de 19 minuts, ha estat la millor atleta d'aquesta cursa i 29a en la classificació general, entre un total de 1.510 participants.

Luís Padial i Pablo Postigo-Pich, del Col·legi Viaró, quarts
També cal destacar la quarta posició de Luís Padial i Pablo Postigo-Pich, del Col·legi Viaró. Padial ha estat quart en la categoria aleví masculí amb un registre de 5 minuts i 17 segons, entre un total de 300 participants. Per la seva banda, Postigo-Pich també ha estat quart, però en la categoria benjamí masculí i amb una marca de 3 minuts i 35 segons.

En cadet Joan Wäger, sisè de 127 atletes
En la categoria cadet masculí, el santcugatenc Joan Wäger ha finalitzat sisè entre 127 participants i ho ha fet amb una marca de 10 minuts i 31 segons, després de recórrer 3.300 metres.

En benjamí masculí, també cal ressaltar el setè lloc de Pepe Clavel i la desena posició de Joel Blanco, entre 207 participants. Aquests estudiants del Col·legi Viaró han completat un circuit de 1.050 metres.

Finalment, l'atleta del Club Muntanyenc Sant Cugat, Marc Sala, ha estat desè en la categoria aleví masculí.

La 90a edició de la Jean Bouin, que organitza el diari Mundo Deportivo, s'ha celebrat aquest diumenge, 24 de novembre, a Barcelona.

 
Comentaris

Destaquem