Êllâ Bestué, tercera a l'estatal júnior d'atletisme

L'atleta de Sant Cugat ho ha fet en la prova de triple salt, en el XLII Campionat d'Espanya Júnior Femení en Pista Coberta

L'atleta de Sant Cugat, Êllâ Bestué Ferrera, s'ha penjat la medalla de bronze en el XLII Campionat d'Espanya Júnior Femení en Pista Coberta, que s'ha celebrat a València aquest cap de setmana del 7 i 8 de març. Ho ha fet en la prova de triple salt, amb un salt d'11 metres i 87 centímetres. L'atleta del FC Barcelona, de 17 anys i formada a les categories de base de la Secció d'Atletisme del Club Muntanyenc Sant Cugat, ha estat la tercera millor saltadora d'entre un total de 13 atletes.

Meritxell Playà, campiona d'Espanya

Meritxell Playà és atleta del Club Muntanyenc. FOTO: CMSC

Meritxell Playà, atleta del Club Muntanyenc, s'ha adjudicat el Campionat d'Espanya d'Atletisme per a Deficients Visuals, en categoria juvenil femení i en la prova dels 100 metres llisos, amb una marca de 14 segons i 40 dècimes. Aquesta competició l'organitza la Federació Espanyola d'Esports per a Cecs, i ho ha fet aquest cap de setmana del 7 i 8 de març a Alfaz del Pi (Alacant).

Manel González, campió d'Espanya

Manel González, director tècnic esportiu de la Secció d'Atletisme del Club Muntanyenc Sant Cugat i també de l'entitat, s'ha adjudicat el XXVI Campionat d'Espanya de Veterans en Pista Coberta. El santcugatenc s'ha penjat la medalla d'or, en la categoria majors de 50 anys i en la prova de 400 metres lliures amb un registre de 56.01.

El CM Sant Cugat també s'ha coronat campió d'Espanya en la categoria majors de 50 anys i en la prova de relleus 4X200 metres. L'equip ha estat format per Manel González, Higini López, Magid Taher i Lluís Borràs. Aquest estatal de veterans s'ha fet a Sant Sebastià el 7 i 8 de març.

 
Comentaris

Destaquem