Els 17ns Premis Esport en Marxa ja tenen els seus nou guardonats

El jurat s'ha reunit aquest dilluns i ha hagut d'escollir entre una vuitantena de candidats. Els guanyadors es faran públics el divendres 29 de novembre, al CAR. L'acte l'organitza el grup multimèdia municipal Cugat.cat

Els Premis Esport en Marxa, que enguany se celebra la seva 17a edició, ja tenen guanyadors. Aquest dilluns, 4 de novembre, el jurat d'aquests premis ha decidit quins seran els nou guardonats, que es donaran a conèixer en el decurs de la Nit de l'Esport de Sant Cugat. Aquest acte, organitzat pel grup multimèdia municipal Cugat.cat, tindrà lloc el divendres 29 de novembre, a les 19.30 hores, al Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat.

Una vuitantena de propostes
El jurat ha hagut de triar entre una vuitantena de candidats per a nou distincions, que són: millor esportista de l'any, millor equip sènior, millor equip júnior, millor entrenador/a, millor direcció esportiva, millor promoció de la base, millor projecció social, millor projecció exterior i premi a tota una trajectòria.

Els components del jurat
El jurat dels Premis Esport en Marxa està format per Carme Reverte, cap d'Esports de Cugat.cat; Joan Garcia, redactor i editor d'Esports de Cugat.cat; Xavier Tizón, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat; Joan Salabert, president de la Coordinadora d'Entitats Esportives de Sant Cugat (hi participa en substitució de l'expresidenta Lourdes Llorente); Xavier Requeno, gerent de l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET); Albert Mendoza, cap de Relacions Institucionals del Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat, i Àlex López, subdirector i cap d'Esports del Diari de Sant Cugat.

Les entitats que col·laboren en aquests Premis Esport en Marxa són l'Ajuntament, el CAR, el Diari de Sant Cugat i l'Escola d'Art i Disseny.


 
Comentaris

Destaquem