Els atletes Didac Salas i Zoya Naumov es coronen campions d'Espanya

Els representants del FC Barcelona i l'AA Catalunya han guanyat el 30è Campionat d'Espanya Promesa en Pista Coberta en les disciplines de salt de perxa i els 800 metres llisos

Els atletes de Sant Cugat Didac Salas Planas (FC Barcelona) i Zoya Naumov Corbera (AA Catalunya) s'han adjudicat en les seves respectives disciplines el 30è Campionat d'Espanya Promesa en Pista Coberta. Salas, de 21 anys, ha guanyat la prova de salt de perxa, amb un salt de 5 metres i 40 centímetres. Naumov, de 19 anys, ha guanyat els 800 metres llisos amb un registre de 2 minuts, 8 segons i 77 dècimes.

Per comunitats autònomes, Catalunya ha estat primera, per davant de Castella i Lleó i la Comunitat Valenciana. Aquest estatal s'ha celebrat a Antequera, aquest cap de setmana del 14 i 15 de febrer.

Êllâ Bestué, campiona de Catalunya júnior
La també atleta santcugatenca Êllâ Bestué Ferrera (FC Barcelona), de 18 anys, s'ha coronat campiona de Catalunya júnior en pista coberta, en la modalitat de triple salt, amb un salt d'11 metres i 64 centímetres. El Campionat de Catalunya Júnior en Pista Coberta s'ha celebrat aquest diumenge, 15 de febrer, a Sabadell.

Gabriel Ballester, segon al Campionat de Catalunya Juvenil
Finalment, al Campionat de Catalunya Juvenil de 3.000 metres marxa en Pista Coberta, l'atleta de la secció d'atletisme del Club Muntanyenc Sant Cugat, Gabriel Ballester Tataret, de 15 anys, ha estat segon amb un registre de 13 minuts, 17 segons i 69 dècimes. Aquest campionat Català s'ha fet aquest diumenge, 15 de febrer, a Sabadell.

 
Comentaris

Destaquem