Els capitans Mosquera i Rueda analitzen el derbi Junior FC-Sant Cugat Esport FC

Mosquera (Junior FC) diu que "ens costarà , però encarem el partit amb ganes de guanyar-lo”, i Sergi Rueda (Sant Cugat Esport FC) assegura que "tenim moltes ganes de jugar-lo perquè a l'anada vam perdre"

Els primers equips del Junior FC i Sant Cugat Esport FC s'enfronten aquest dissabte, 12 de març, a les 18.30 hores, al Junior FC, quan falten 11 jornades perquè acabi la lliga al grup 3 de Segona Catalana de futbol. El Sant Cugat Esport FC és líder, amb 45 punts, amb 4 punts més que el Junior FC, que és tercer. Sergi Rueda, segon capità del Sant Cugat Esport FC, i Bernat Mosquera, primer capità del Junior FC, analitzen el derbi.

Rueda: “Estem en una bona dinàmica”

El de dissabte serà el tercer derbi de Sergi Rueda amb el Sant Cugat Esport FC. “Un derbi sempre és un partit bonic per jugar. Tenim moltes ganes de jugar-lo perquè a l'anada vam perdre”, ha detallat en declaracions al TOT Sant Cugat. Del Junior FC explica que “és un gran equip, juga bé a pilota i són jugadors intensos”.

Després de la darrera jornada de lliga, els vermell-i-negres són líders i fa 11 jornades que no perden al campionat, amb un balanç de 8 victòries i 3 empats. En aquesta línia, Rueda assenyala que “estem en una bona dinàmica i som els nous líders. Falten 11 jornades perquè acabi la lliga i ara bé el més difícil, però també el més bonic”.

El segon capità del Sant Cugat Esport FC també ha assenyalat que “anem partit a partit, encara queda molta lliga, i cada partit serà una final. Aquesta lliga és molt complicada, ens queden desplaçaments molt difícils i a casa també hem de rebre equips forts”.

Mosquera: “El favorit és el Sant Cugat Esport FC”

Bernat Mosquera, també ocupa la posició de central, com Sergi Rueda, i assegura que el favorit pel derbi “és el Sant Cugat Esport FC. Respecte al partit d'anada, és un conjunt que ha millorat moltíssim. Des de l'inici de la lliga que han anat fitxant molts jugadors, de categories superiors. S'han reforçat molt bé i tenen molt bons jugadors. És un equip molt fort i estan en un bon moment de joc i de resultats”. Per a Mosquera, aquest partit “és un repte important. Ens costarà molt guanyar, però encarem el partit amb ganes de guanyar-lo”.

Malgrat que queden 11 jornades de lliga, Mosquera explica que, si perd el Junior FC, “7 punts de diferència entre un equip i un altre són molts i ens costarà remuntar, però no és impossible. El grup 3 de Segona Catalana és un grup molt competitiu i molt dur”.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem