Els clubs, obligats a regularitzar la contractació del personal tècnic i administratiu

Ho hauran de fer abans del pròxim 1 d'octubre per evitar sancions d'Inspecció de Treball

Els clubs esportius de la ciutat hauran de regularitzar la contractació del seu personal tècnic i administratiu abans del pròxim 1 d'octubre per evitar sancions d'Inspecció de Treball. Així ho ha explicat Carlos Martín, responsable de l'àrea laboral de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), aquest dimarts, 25 de juny, durant el Consell Sectorial de l'Esport, que s'ha celebrat a la Sala de Plens de l'Ajuntament. En el cas que Inspecció de Treball sancioni un club i aquest no pugui assumir la deute haura de ser la junta directiva qui faci efectiva la multa.

En aquesta línia, Rafael Robledo, president de la Unió Ciclista Sant Cugat, ha estat un dels més crítics amb aquesta nova situació. "Tot això és posar pals a les rodes i carregar-se l'esport de base del nostre país. Amb aquesta nova llei, en el més senzill dels casos comportarà un augment dels costos pels clubs". Segons ha explicat Carlos Martín, cada club haurà d'abonar un 33% per cada treballador.

Obres d'arranjament
La regidoria d'Esports ha explicat als assistents que ja s'han iniciat les obres de substitució de la gespa artificial del camp de futbol 7 de la ZEM Jaume Tubau, així com el canvi de superfície i les tanques exteriors de la Pista Méndez a la ZEM Jaume Tubau.

Un cop finalitzin aquestes obres, l'Ajuntament executarà la reparació de la coberta del Pavelló 1 de la ZEM Rambla del Celler i la seva impermeabilització i canviarà la superfície del pavelló de Valldoreix. En una segona fase se substituirà el parquet del Pavelló 1 i les finestres del pavelló de Valldoreix.

Álvarez, crític
Salvador Álvarez, director tècnic esportiu del Club Karate Sant Cugat, ha demanat una vegada més a l'àrea d'Esports de l'Ajuntament que protegeixi les columnes de la Sala d'Arts Marcials de Sant Cugat, acció que reivindica des de fa molt de temps. Un representant del Club Handbol Sant Cugat també ha demanat a l'àrea d'Esports que solucioni la problemàtica dels robatoris que han succeit.

En aquesta sessió ordinària del Consell Sectorial de l'Esport hi van assistir representants de prop d'una quinzena de clubs, així com també representants del Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat, de l'Oficina Municipal de l'Esport per a Tothom OMET), de l'Eurofitness Sant Cugat, de l'escola Àgora i dels partits polítics Partit Popular i CUP.

 
Comentaris

Destaquem