Els conjunts santcugatencs de futbol de 3a Catalana, protagonistes del cap de setmana

Sant Cugat es prepara per a un torneig de futbol amb equips de la ciutat que disputaran aquesta temporada la 3a Catalana. Tots els partits es jugaran al camp de joc del CFU Mira-sol, l'organitzador

La 2a edició del Centenari Junior Amateur Sant Cugat Mira-sol serà una prova de foc per a veure com vénen de rodats els conjunts santcugatencs que aquesta temporada disputaran en la 3a Catalana. En el torneig per a equips de Sant Cugat d'aquesta categoria participaran el Junior FC, la PB Sant Cugat, el CFU Mira-Sol Baco i el Sant Cugat FC B.


Enguany, el CFU Mira-sol Baco pren el relleu del Junior FC i organitzarà la 2a edició del torneig. L'equip amfitrió, després de mantenir la categoria la darrera temporada, es veurà les cares en el partit inaugural vers la PB Sant Cugat, equip recentment ascendit de 4a Catalana. El partit es disputarà en el camp municipal de Mira-sol, el dissabte 25 d'agost a les 18h.


Acabada la primera semifinal, els altres dos conjunts que han mantingut la categoria aquest any, el Junior FC i el Sant Cugat FC B, es disputaran l'altre bitllet a la final a partir de les 20h, també en les instal·lacions esportives del CFU Mira-sol Baco.


Els partits decisius, la final i el tercer i quart lloc, es disputaran el diumenge 26 d'agost. Els vencedors d'ambdues finals es jugaran la 2a edició del Centenari Junior Amateur Sant Cugat Mira-sol a partir de les 20h. Abans, però, els perdedors de les dues semifinals jugaran a partir de les 18h el partit de consolació.

 

Durant el torneig, l'entrada a les instal·lacions serà gratuïta i els assistents disposaran del servei de bar del CFU Mira-sol Baco. Un cop jugada la final, es farà un acte de cloenda amb la fotografia dels 4 conjunts participants i el repartiment de guardons posarà el punt final de la 2a edició del Centenari Junior Amateur Sant Cugat Mira-sol, al voltant de les 22h.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem