Els equips cadet i juvenil del CV Sant Cugat guanyen l’11è Torneig Internacional de Voleibol

Les millors jugadores del torneig han estat Manuela Riglioni, del conjunt infantil del Pallavolo Tor Sapienza ; Magalí Montoro, del cadet del CV Sant Cugat, i Laura Brun, del juvenil del CV Sant Cugat

El CV Sant Cugat, en les categories cadet i juvenil, i el Pallavolo Tor Sapienza de Roma, en infantil, s'han adjudicat l’11è Torneig Internacional de Voleibol Ciutat de Sant Cugat, que entre el dijous 18 i el diumenge 21 de setembre, s'ha jugat als tres pavellons de la ZEM Rambla del Celler i el pavelló de Valldoreix. En la final infantil, el conjunt italià de Pallavolo Tor Sapienza ha superat (2-0) el CV Torrejon; en la cadet, el CV Sant Cugat ha guanyat (2-0) el CV Vall d’Hebron, i finalment en la juvenil, el CV Sant Cugat ha derrotat (2-0) el CV Esplugues. Totes tres finals s'han jugat aquest diumenge, 21 de setembre, al Pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler.

El conjunt cadet, que entrena Arseni Llenas, l'integren les següents jugadores: Júlia Carrasco, Liliana Fernández, Cristina Roda, Magalí Montoro, Andrea Fernández, Nadia Mondejar, Núria Carrasco, Maria Señé, Claudia Rouco, Maria Aguilera, Marta Moure i Aina Berbil.

Per la seva banda, en el juvenil del CV Sant Cugat, que dirigeix Lluc Forn, hi juguen: Sofia Martínez, Adriana Castelló, Maria Garcia, Aitana Garcia, Clàudia llauradó, Sílvia Vázquez, Patricia Handflan, Sara Bisbe, Laura Brun i Natàlia Moreno.


El juvenil també ha estat campió. FOTO: Lali Puig

Magalí Montoro i Laura Brun, les millors jugadores del torneig
Les millors jugadores del torneig han estat Manuela Riglioni, del conjunt infantil del Pallavolo Tor Sapienza ; Magalí Montoro, del cadet del CV Sant Cugat, i Laura Brun, del juvenil del CV Sant Cugat.

Amb 44 equips participants, 16 clubs i més de 500 jugadores, aquest Torneig Internacional de Voleibol Ciutat de Sant Cugat, que organitza el CV Sant Cugat, és un dels torneigs més importants d'aquestes característiques que es fan a l'Estat espanyol.

Martínez: "Mantenir un torneig d'aquestes característiques no és gens fàcil"
Miquel Martínez, president del CV Sant Cugat, ha explicat després del campionat que "mantenir un torneig d'aquestes característiques no és gens fàcil, per la quantitat de jugadores que hi ha i, sobretot, per l'alt nivell dels equips participants. Martínez ha assenyalat que "ara mateix, el torneig no pot assumir més de 44 equips per manca d'espais".


El Pallavolo Tor Sapienza de Roma (de blau), campiones en infantil. FOTO: Lali Puig

Un torneig amb 44 equips
Hi han participat 44 equips, repartits en 3 categories: infantil (14), cadet (16) i juvenil (14). Els 4 clubs estrangers que hi han participat són el Riga Volleyball Club (Letònia) i l’Sporting Clube de Arcozelo (Portugal), que ho han fet per primera vegada, i els clubs italians Scuola di Pallavolo Anderlini i Pallavolo Tor Sapienza (hi han participat en totes les edicions), dos clàssics d'aquesta competició internacional. Els clubs 4 espanyols que també hi han competit són CV Alcobendas, CV Torrejón, CV Rivas i Getxo Voleibol. També hi han jugat 9 clubs catalans: Són: CV Vall d’Hebron, CV Esplugues, CV Vilassar de Mar, CV Sant Boi, AE Carles Vallbona, Club Natació Sabadell, CV Sant Martí, Escola Pia de Granollers i CV Sant Cugat. El CV Sant Cugat, el club amfitrió, ha estat representat per un total de 15 conjunts.

 
Comentaris

Destaquem