Els jocs mundials per a esportistes amb paràlisis cerebral necessiten 300 voluntaris

Sant Cugat acollirà els 13ns CP World Games, una de les competicions esportives més importants pels atletes amb paràlisis cerebral, del 5 al 16 d'agost

La Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FECPC) ha posat en marxa una campanya de captació de voluntaris que vulguin col·laborar en els 13ns CP World Games, que organitzarà la FECPC a Sant Cugat, a través de l'Associació Internacional d'Esports i Lleure de Paralítics Cerebrals (CPISRA) i amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Cugat, del 5 al 16 d'agost. Així, la ciutat acollirà una de les competicions esportives més importants pels atletes amb paràlisis cerebral i, a més, serà la primera vegada que Catalunya aculli aquesta competició.

Es necessiten 300 voluntaris

La figura del voluntari és imprescindible en un esdeveniment esportiu internacional d'aquest nivell. Els World Games necessiten uns 300 voluntaris i voluntàries per cobrir diferents àrees, com les de transport i logística, premsa i comunicació, atenció i informació, marxandatge i àrea esportiva. Totes les persones majors de 16 anys poden ser voluntaris.

8 modalitats esportives als World Games 2018

La cerimònia d'inauguració dels jocs mundials per a esportistes amb paràlisis cerebral tindrà lloc el diumenge 5 d'agost. La competició començarà l'endemà amb els esports d'atletisme, race running, natació i futbol. Aquest últim serà l'esport que durarà més, fins al dijous 16 d'agost, clausurant els jocs.

Als World Games hi participaran 8 modalitats esportives diferents, dividides en dues categories: esports i esports en desenvolupament. Dins la primera categoria, hi haurà l'atletisme, el race running el futbol, el taekwondo i la natació; mentre que els esports en desenvolupament seran la boccia, el futbol femení, el tenis de taula i l'eslàlom en cadira de rodes. Les modalitats esportives de la categoria esports en desenvolupament tindran unes jornades tècniques amb especialistes d'arreu del món, prèvies als dies de competició.

A les ZEM Rambla del Celler i La Guinardera i al CAR

Els CP World Games 2018 es disputaran en diferents instal·lacions esportives de Sant Cugat, com les ZEM Rambla del Celler i La Guinardera i el Centre d'Alt Rendiment (CAR).

La competició, que reunirà esportistes, tècnics, assistents, familiars, aficionats i voluntaris d'arreu del món, pretén ajudar al desenvolupament dels atletes per a futures competicions d'alt nivell com els Jocs Paralímpics.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem