Els Jocs StQLímpics celebren el Premi Ciutat de Sant Cugat

La segona edició d'aquesta iniciativa per a persones amb discapacitat psíquica canviarà de format

El Premi Ciutat de Sant Cugat dels Jocs StQLímpics escoltat per la policia. FOTO: À.L.P El Premi Ciutat de Sant Cugat dels Jocs StQLímpics escoltat per la policia. FOTO: À.L.P
Els més d'un centenar de participants dels primers Jocs StQLímpics han celebrat aquest divendres, 26 d'abril, al matí, al Pavelló 2 de la ZEM Rambla del Celler, el Premi Ciutat de Sant Cugat que 11 de març els va lliurar l'Ajuntament de la ciutat. Els participants han jugat un partit de futbol sala i, posteriorment, membres de la Policia Local i voluntaris de Protecció Civil en motocicleta han escoltat el Premi Ciutat de Sant Cugat fins que l'han entregat a la mascota d'aquests Jocs StQLímpics, que tindran continuïtat. La celebració ha finalitzat amb un refrigeri per a tothom.

En els parlaments, Raül Grangé, regidor de Serveis Socials de l'Ajuntament, ha felicitat els participants i ha agraït el treball de les entitats organitzadores d'aquests jocs, que són ATAM, ASDI, Jeroni de Moragas i Residència Sant Medir. "En l'esport, el més important no és guanyar, sinó fer amics i ser feliços", ha assegurat. L'acte també ha comptat la presència d'altres personalitats, com Joana Barbany, regidora de Comunicació de l'Ajuntament; Joan Fontserè, director del Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat, i Mònica Mateu, presidenta de la Unió Esportiva Sant Cugat.

Els Jocs StQLímpics es reformulen
La segona edició dels Jocs StQLímpics canviarà de format. Es treballarà un esport, en aquest cas l'atletisme, que comptarà amb la col·laboració de la secció d'atletisme del Club Muntanyenc, amb l'objectiu que cada any els participants coneguin, practiquin i aprenguin un esport diferent. Els centres faran entrenaments cada setmana i puntualment, durant el curs 2013-2014, faran competicions a la pista d'atletisme de la ZEM La Guinardera. La final i festa de cloenda dels Jocs StQLímpics està prevista que es faci al maig del 2014, a la ZEM La Guinardera.

 
Comentaris

Destaquem