Els millors palistes catalans, al tercer Gran Slam Salerm Cosmètics

L'organitzaran, del 22 al 28 d'abril, el Club Esportiu Valldoreix i Barcelona Total Tennis (BTT). És la segona competició més important que organitza la Federació Catalana de Pàdel

Imatge de les tres noves pistes de pàdel del CE Valldoreix. FOTO: Àlex López Puig Imatge de les tres noves pistes de pàdel del CE Valldoreix. FOTO: Àlex López Puig
Organitzadors, patrocinadors i col·laboradors, a l'acte. FOTO: Àlex López Puig Organitzadors, patrocinadors i col·laboradors, a l'acte. FOTO: Àlex López Puig
El Club Esportiu Valldoreix i Barcelona Total Tennis (BTT), l'empresa responsable de la direcció esportiva de l'entitat, organitzaran, del 22 al 28 d'abril, la tercera edició consecutiva del Gran Slam de Pàdel Salerm Cosmètics, amb la presència dels millors palistes catalans. Després del Super Gran Slam (aquesta temporada se'n fan dos a Catalunya), el Gran Slam (se'n fan 13) és la segona competició més important que organitza la Federació Catalana de Pàdel. Després de Masnou, el de Valldoreix és el segon Gran Slam de la present temporada.

Com inscriure-s'hi
Les inscripcions es poden formalitzar fins el pròxim divendres, 19 d'abril. Les sis categories que presenta el torneig són, Primera, Segona i Tercera, tant masculí com femení. Els millors de la Primera Categoria Masculina i Femenina es repartiran un total de 3.500 euros en premis en metàl·lic. El campionat arrancarà el dilluns 22 d'abril, a les 19 hores, i les finals es jugaran el diumenge 28 d'abril, al matí.

El torneig, amb Càritas
En aquesta ocasió, el torneig col·laborarà amb Càritas, gràcies al programa Clubs amb Cor de la Federació Catalana de pàdel. Els participants podran aportar aliments, podran fer aportacions econòmiques en una carpa instal·lada al club per l'ocasió.

La presentació ha comptat amb l'assistència, entre d'altres, de Josep Puig, president de l'Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Valldoreix; Miguel Carbó, vicepresident de la Federació Catalana de Pàdel; Raquel Martínez, representant de l'empresa Salerm Cosmètics, i Joan Carles Pradell, president del Club Esportiu Valldoreix. El campionat compta, un any més, amb la col·laboració dels mitjans de comunicació TOT Sant Cugat i Diari de Sant Cugat.

Tres pistes noves al CE Valldoreix
El president del Club Esportiu Valldoreix, Joan Carles Pradell, ha assenyalat en la presentació del torneig que "acabem de posar en marxa tres noves pistes de pàdel i ja en tenim onze al club. Si hem fet aquesta inversió és per poder continuar organitzant torneigs de primer nivell i apostar per l'escola de pàdel.

 
Comentaris

Destaquem