Els periodistes busquen la revenja vers als polítics en el partit de futbol 7

Amb un balanç favorable als polítics, l'equip de periodistes sortirà a la zona de joc de la ZEM Jaume Tubau amb la intenció d'emportar-se l'enfrontament de Festa Major

Un any més, la Festa Major inclourà el tan esperat partit de futbol 7 entre polítics i periodistes, celebrant aquest any la 13a edició. Sota el nom d'Alguna Pregunta Menys, l'enfrontament es disputarà el dimarts 25 de juny a la ZEM Jaume Tubau a partir de les 19 hores, després que en l'edició anterior el partit s'anul·lés per la impossibilitat de disputar-se l'enfrontament dissabte per l'ajustada agenda dels periodistes durant la Festa Major.

De moment, el balanç és favorable als polítics, ja que han vençut en 8 edicions (2005, 2006, 2010, 2011, 2012, 2015, 2016 i 2017) per les 4 que s'han adjudicat els periodistes (2007, 2008, 2009 i 2013). No obstant això, Àlex López, responsable de l'equip de periodistes i cap de la secció d'esports del TOT Sant Cugat sentencia: "Aquest any, sortirem a totes, després que ells hagin aconseguit més victòries que nosaltres. Per a nosaltres, és un partit especial que sempre estem disposats a donar-ho tot. Tot i això, esperem que aquesta edició els polítics no portin joves que surten de sota les pedres", en referència als partits de les últimes edicions en les quals els protagonistes sobre el terreny de joc eren les joventuts polítiques dels diferents partits de la ciutat.

 
 
 
Comentaris

Destaquem