Els periodistes tornen a guanyar als polítics, quatre anys després

La novena edició del trofeu Alguna pregunta menys? entre periodistes i polítics ha finalitzat amb un 4 a 3 favorable als periodistes

El partit s'ha jugat a la ZEM Jaume Tubau. FOTO: Albert Pi El partit s'ha jugat a la ZEM Jaume Tubau. FOTO: Albert Pi
La novena edició del Trofeu Alguna Pregunta Menys? de futbol 7, que enfronta polítics i periodistes de Sant Cugat per Festa Major, l'ha guanyada l'equip dels periodistes per 4-3. El partit s'ha jugat aquest divendres, 28 de juny, a la ZEM Jaume Tubau.

El partit ha començat molt bé pels polítics, que en dos minuts han fet els dos primers gols, per mitjà Jordi PuigneróXavier Amador. Els periodistes han trigat en reaccionar tres. Al minut 5, Àlex Massana ha fet el 2-1, i al minut 20 Joan Garcia ha empatat el matx amb un xut llunyà. Ja a la segona part, Axel Camarasa, al minut 13, i Quim Lloveras, al 25, han ampliat el marcador. A falta d'un minut pel final Jordi Puigneró ha fet el seu segon, ja sense temps per empatar. Val a dir que els polítics han reclamat un penal abans de fer el 3-4 per unes mans dins l'àrea que han semblat involuntàries.

Un any més l'Ajuntament ha cedit als periodistes l'equipació per jugar el partit, que en aquesta ocasió ha estat una samarreta blava de la International Cup d'aquest estiu. Els polítics han vestit de vermell.

Amb aquesta victòria els polítics sumen el seu quart títol, després de tres edicions perdent-lo consecutivament. Els polítics ja han aconseguit guanyar aquest partit de futbol 7 de Festa Major en cinc ocasions (2005, 2006, 2010, 2011 i 2012), mentre que els periodistes han guanyat les edicions del 2007, 2008, 2009 i 2013.