Els pressupostos, tema principal de l'assemblea del Patí Hoquei Club Sant Cugat

El canvi de seu respecte dels altres anys no va afectar la participació, ja que una trentena de persones van ser presents per a aprovar per unanimitat l'ordre del dia, tot i el dèficit del darrer any

El Patí Hoquei Club Sant Cugat va celebrar la seva assemblea anual el dijous 8 de novembre, una assemblea on es va tancar el pressupost de la temporada 2017-2018 i es va presentar el nou pressupost d'aquesta temporada. A més, es va fer un repàs dels objectius i planificació dels equips de la darrera temporada i es va fer el propi amb els d'aquesta.


Amb tot, la coberta de la pista de la ZEM Jaume Tubau i les obres del pavelló 2 van ser un punt important, ja que els socis del club vermell-i-negre es van reunir al Casal de Torreblanca per l'impossibilitat d'accedir a les aules de formació per les obres sofertes a la ZEM Rambla del Celler.


Pressupostos de les dues temporades


El club santcugatenc ha tancat la darrera temporada amb un dèficit de 1.491€. Dels ingressos previstos, els vermell-i-negres han superat les expectatives previstes en 1.000€. No obstant això, les despeses van ser superiors a les calculades, principalment pels arbitratges de la Federació i la inversió de material per les diferents categories del club.


Tanmateix, es tracta d'un dèficit raonable i enguany, es calcula augmentar en 15.000€ els ingressos de la darrera temporada, passant de 215.000 a 230.000 euros aproximadament. Aquest augment està calculat gràcies al creixement del club pel que fa a jugadors i l'ascens del primer equip a la màxima categoria estatal. A més, amb l'acord de patrocini de Genial Solutions, es confia compensar el desajust pressupostari del material de la darrera temporada.


Assemblea positiva


Les obres sofertes tant en el pavelló 2 com l'aturament de les obres de la pista coberta de la ZEM Jaume Tubau van ser un dels temes a tractar. No obstant això, per a Keko Marzà, president del PHC Sant Cugat: "Sabíem que els socis ens preguntarien per això i els vam explicar tot el que sabíem. Tanmateix, va ser interessant perquè no tot es va centrar en aquest tema, doncs molts socis es van interessar en el seguiment i la formació dels entrenadors de les categories base. Des del club, estem molt contents de la participació i de la manera constructiva que se'ns va fer arribar tot".
 

 
Comentaris

Destaquem