Els socis de la Unió Ciclista Sant Cugat aproven, per unanimitat, el canvi de local social

L'entitat esportiva deixarà el despatx del Pavelló 2 de la ZEM Rambla del Celler per instal·lar-se a la Rambla de Can Mora, número 11, 1r 1a (a sobre de les oficines de Correus). L'Ajuntament els ha cedit un pis d'entre 80 i 90 m2, del que no hauran de pagar lloguer

Una trentena de socis han assistit a l'assemblea extraordinària. FOTO: Amanda Bernal Una trentena de socis han assistit a l'assemblea extraordinària. FOTO: Amanda Bernal
Els socis de la Unió Ciclista Sant Cugat han aprovat, per unanimitat, durant l'assemblea general extraordinària del club, el canvi de local social. L'entitat deixarà el despatx del Pavelló 2 de la ZEM Rambla del Celler per instal·lar-se a la Rambla de Can Mora, número 11, 1r 1a (a sobre de les oficines de Correus, i estarà ben assenyalat), al centre de Sant Cugat. Això serà gràcies a la cessió d'un pis de l'Ajuntament a la Unió Ciclista Sant Cugat, en un acord que, segons el club, té una durada de 5 anys. Segons Rafa Robledo, president de la Unió Ciclista Sant Cugat, el contracte de la nova seu també especificarà que si l'Ajuntament els demana que deixin el local, el mateix Ajuntament es compromet a buscar-ne un de nou. Segons Robledo, l'Ajuntament no farà pagar al club per la cessió d'aquesta nova seu social, però l'entitat haurà de seguir col·laborant en diferents actes de ciutat.

La signatura, entre gener i febrer
Segons Robledo, el contracte es podria signar entre els mesos de gener i febrer (en un acte amb els mitjans de comunicació), i el mes de març o abril la Unió Ciclista Sant Cugat podria traslladar-se al nou local, però només oferiria el servei de recepció. La inauguració oficial es podria fer coincidir amb la Festa Major de Sant Cugat, a finals de juny, tot i que la Unió Ciclista Sant Cugat ja estaria treballant en la nova seu social.

De què disposarà la nova seu?
La nova seu social de la Unió Ciclista (que a diferència d'altres clubs de Sant Cugat no utilitza una instal·lació esportiva municipal), que té uns 200 socis, té un espai d'entre 80 i 90 m2 i disposarà d'una recepció, una sala de juntes i de direcció (sala multimèdia), una sala pels socis (amb televisió, pantalla gran, projector, jocs, minibar i premsa), una sala per a xerrades formatives, i un lavabo. El local social s'obrirà als socis els dijous, divendres i dissabtes, de 19 a 21 hores, però la junta directiva no descarta ampliar l'horari si els associats ho demanen.

Els costos, 9.780,34 euros
La junta directiva de la Unió Ciclista Sant Cugat, encapçalada pel president Rafa Robledo, ha detallat els costos de les obres d'arrenjament (2.793 euros) i de la instal·lació elèctrica (9.780,34 euros) del local. La instal·lació elèctrica inclou calefacció, aire acondicionat, telèfon i internet. Per afrontar aquestes despeses, la junta té previst disposar al gener de 7.249,43 euros (del pressupost de l'any 2014). D'altra banda, segons Robledo, el mobiliari del local repercutirà al club amb una partida econòmica molt poc important.

Què han aprovat els socis per unanimitat?
Durant l'hora i tres quarts que ha durat l'assemblea, tant la junta directiva com alguns socis han presentat diferents propostes per sufragar els costos. Finalment, els socis han aprovat, per unanimitat, augmentar en 5 euros (de 55 a 60 euros l'any) la quota de soci. D'altra banda, aquells socis que, voluntàriament, vulguin avançar al gener la quota del 2014 ho podran fer, amb l'objectiu d'ajudar al club a fer aquesta inversió econòmica per al local social. També s'ha aprovat que tot aquell soci que vulgui col·laborar econòmicament amb aquests costos ho faci. Finalment, els associats també han decidit que els 5 euros que el club subvenciona als socis per l'esmorzar de final de temporada deixi de fer-ho i que s'utilitzin també per les obres del nou local.

Un canvi molt important pel club
Al llarg de l'assemblea, Robledo ha destacat el canvi que suposa per a la Unió Ciclista disposar d'aquest nou local social. "És una nova etapa del club i un canvi de filosofia i mentalitat. La nova seu ens permet obrir-nos encara més a Sant Cugat, i també és un compromís amb la ciutat", ha assegurat Robledo, que també ha recordat que "fa molts anys que el club treballa en la recerca d'un nou local".

Robledo també ha fet públic que enguany la Unió Ciclista no sol·licitarà a l'Ajuntament una subvenció a l'àrea d'Esports, si no que ho farà a la de Medi Ambient.

L'assemblea general extraordinària de la Unió Ciclista Sant Cugat s'ha celebrat aquest dissabte, 30 de novembre, a la Sala d'Actes del pavelló 2 de la ZEM Rambla del Celler, amb la participació de més d'una trentena de socis del club.

La Unió Ciclista ha tingut nou locals socials
Des de 1957, quan es fa fundar la Unió Ciclista Sant Cugat, el club ha tingut fins a nou locals socials. Són la botiga Cardona, el centre parroquial, la Fonda d'en Teo, la Unió Santcugatenca, la pista poliesportiva, el Pavelló d'Esports, l'Esbart Dansaire, la Penya Blaugrana Sant Cugat i l'actual local, als soterranis del Pavelló 2 de la ZEM Rambla del Celler.

El diumenge 15 de desembre, la Unió Ciclista Sant Cugat celebrarà al restaurant Can Valldaura de Cerdanyola del Vallès el tradicional esmorzar on el club lliurarà els trofeus als millors ciclistes d'aquesta temporada 2013.

La Unió Ciclista Sant Cugat té previst convocar l'assemblea general ordinària de socis el dissabte 25 de gener.

 
Comentaris

Destaquem