Els veïns de Les Planes ja poden gaudir del nou 'skate parc'

La instal·lació està ubicada al costat de la pista esportiva de Les Planes

Està ubicada al costat inferior de la pista esportiva. FOTO: Estefania Bedmar Està ubicada al costat inferior de la pista esportiva. FOTO: Estefania Bedmar
L’Ajuntament de Sant Cugat, a través del Pla de Barris de les Planes, ha construit un skate parc en l’espai annex a la pista esportiva d’aquest districte, entre el Camí de Can Flo i el Camí Molí de les Planes. El projecte té un cost aproximat d’uns 22.000 euros, finançats amb el Pla de Barris.

La instal·lació s'ha inaugurat aquest dissabte 14 de juny, amb la presència de l'alcaldessa, Mercè Conesa, i altres membres de l'equip de govern. L'skate parc de Les Planes té 150 metres quadrats d'espai i compta amb tres zones amb caixons, baranes i rampes perquè es puguin usar skates, patinets i bicicletes. La zona també disposarà de llum artificial a l'hivern, per a que els joves hi puguin estar a les nits.

A l'acte d'inauguració, Mercè Conesa ha assegurat que "per a nosaltres és un goig veure l'evolució del barri i veure que podem fer les coses conjuntament amb els veïns". L'alcaldessa també ha apuntat que "és important també fer equipaments pels joves, volem que els joves tinguin futur amb els estudis i el treball, però també amb les estones d'oci". La inauguració d'aquesta instal·lació s'ha fet en el marc d'un torneig de futbol que s'ha disputat a la pista. Un centenar de veïns hi han estat presents.

 
Comentaris

Destaquem