Empar Moliner visita la Penya Blaugrana Sant Cugat i signa en el llibre d'honor

L'escriptora i periodista de Sant Cugat ha assegurat que "hem tingut molta sort de veure aquesta gran etapa del Barça i que ara això s'acabarà. Hi ha altres equips que ens guanyaran i em seu greu"

L'escriptora i periodista (treballa a Televisió de Catalunya i Catalunya Ràdio) valldoreixenca Empar Moliner ha visitat la seu social de la Penya Blaugrana Sant Cugat, i també ha signat en el llibre d'honor de l'entitat, que també li ha lliurat diferents obsequis. Josep Maria Félez, president de la PB Sant Cugat, acompanyat del vicepresident Fontgivell i dels directius Illa, Robert i Solà, han ensenyat el local a Moliner, aquest dijous, 31 d'agost, al vespre.

Moliner, que és atleta popular, ha explicat que "no coneixia el local ni l'entitat, i m'ha agradat molt. És un lloc preciós per venir a veure el futbol. Un dia hi vindré". Respecte al primer equip de futbol del FC Barcelona, ha assenyalat que "hem tingut molta sort de veure aquesta gran etapa del Barça i, ara, això s'acabarà. Hi ha altres equips que ens guanyaran i em seu greu". Aquesta visita s'emmarca dins la voluntat de l'entitat de donar-se a conèixer en l'àmbit social i cultural de la ciutat.

Moliner: "A Montoro li podríem dir que no gastem perquè tot és en negre"

Ampar Moliner amb directius i socis de la Penya Blaugrana Sant Cugat. FOTO: Àlex López Puig

Durant l'acte, Moliner ha conversat amb socis de l'entitat i ha repassat i analitzat l'actualitat política catalana. En declaracions al TOT Sant Cugat ha assegurat que "el ministre Montoro ha dit que no estem gastant diners per l'1 d'octubre. Les urnes les estan fent les Teresines en negre. A Montoro li podríem dir que no gastem perquè tot és en negre, perquè no es posin nerviosos. Amb moltes ganes de votar. Vull fer-ho i ho faré".

El dinar del 38è aniversari, el 12 de novembre

La Penya Blaugrana Sant Cugat celebrarà, amb un dinar, el 38è aniversari de l'entitat el 12 de novembre, amb un dinar a Can Ametller.

 
Comentaris

Destaquem