Empat agredolç del Junior FC en un partit que tenia encarrilat

Les blau-i-negres han deixat escapar la victòria davant el totpoderós Club de Campo, en la jornada prèvia a la disputa de la Copa de la Reina

El femení d'hoquei herba del Junior FC ha empatat 2 a 2 vers el totpoderós Club de Campo, en un duel d'alt voltatge disputat el diumenge 19 de març. Les blau-i-negres tenien una renda de 2 gols quan restaven 20 minuts, no obstant això, les visitants han incrementat la seva intensitat i han aconseguit rascar 1 punt.

Les madrilenyes han sortit molt millor sobre el terreny de joc, i en els primers minuts de partit, han gaudit de 2 accions clares per avançar-se en el marcador. En la primera, en una bona internada de les rivals, la passada de la jugadora lateral ha superat a Jana Martínez, però la rematadora no ha sabut enviar la pilota dins la xarxa. Posteriorment, les visitants han arribat amb superioritat a l'àrea, però han topat amb una bona manyopla de la portera blau-i-negre

Per la seva banda, les jugadores del Junior FC estaven patint i no estaven trobant la manera d'arribar a la porteria rival. Les seves opcions naixien de la velocitat de Maria Gestí i de Júlia Strappato, però no eren capaces de culminar les seves accions. Amb el pas dels minuts, les blau-i-negres han sabut recol·locar-se i fruit d'això a punt ha estat Gestí d'empènyer una pilota. Quan semblava que el primer quart acabaria amb el 0 a 0, Gigi Oliva s'ha inventat una gran jugada individual per enviar un potent xut a l'esquadra, imparable per la portera madrilenya.

En el segon parcial, el Club de Campo ha sortit amb la intenció de tornar a empatar el partit, i en una acció de molta velocitat, les madrilenyes han pogut superar a Jana Martínez, però s'han trobat amb una atenta d'Ana Gardsjord que ha evitat la diana en la línia de gol. Les blau-i-negres no estaven gens còmodes, i és que les rivals estaven tenint el domini de la pilota, però, tot i això, el Junior FC estava podent aturar les internades de les visitants.

Superat l'equador d'aquest 2n parcial, en una gran jugada col·lectiva, el Junior FC ha tingut el 2 a 0, però el xut creuat de Berta Serrahima no ha trobat porteria. A més, tot i que les santcugatenques s'han trobat amb inferioritat per la targeta groga d'Ana Serrahima, en la darrera jugada abans del pas pels vestidors, Maria Gestí ha creat una gran jugada per acaronar el 2 a 0.

Reacció final del Club de Campo

En la represa, les madrilenyes han sortit amb tot, i en els instants inicials, han aconseguit forçar un penal-córner que podria haver suposat l'empat. La resposta de Jana Martínez sota pals ha estat immillorable, fent una gran estirada per evitar l'empat. Les blau-i-negres no s'han deixat intimidar, i a punt ha estat Carlota Petchamé d'ampliar l'avantatge, però la defensa rival ha tret el seu xut sota pals. Qui sí que ha pogut materialitzar una gran jugada ha estat Maria Gestí, que després d'una gran carrera amb la qual ha deixat les rivals enrere, ha perforat amb un potent xut.

En el tram final del parcial, el Club de Campo ha tingut un nou penal-córner, però que el xut de les madrilenyes ha estat rebutjat pel pal curt. Quan restava només 1 minut perquè acabés el parcial, però, la insistència de les madrilenyes ha tingut recompensa, i és que han pogut anotar el 2 a 1 en una jugada col·lectiva.

El darrer quart, així, ha arribat amb tot obert, amb un Club de Campo amb l'ansietat de buscar l'empat i un Junior FC nerviós per mantenir-se per davant. La primera clara del parcial l'han tingut les madrilenyes, i és que han tingut un penal-córner que no han sabut aprofitar. Per la seva banda, Maria Gestí ha buscat per la línia de fons sorprendre la portera rival, però no ha trobat l'angle necessari per enviar el seu xut entre els 3 pals.

En els darrers minuts, les madrilenyes han fet un pas endavant i han tancat a les santcugatenques dins de l'àrea. En una gran acció col·lectiva de les visitants, Jana Martínez s'ha lluït amb una gran parada, però el refús ha caigut en una jugadora del Club de Campo que ha aprofitat per enviar la pilota dins la xarxa. Amb l'empat en el marcador, ambdós conjunts han buscat el gol de la victòria, però el marcador ja no s'ha mogut.

Guille Carnicer, entrenador del Junior FC, ha destacat que l'empat ha sigut just: "És veritat que tal com anava el partit (2 a 0), esperàvem tenir més opcions de guanyar i teníem la sensació que ens remunten quan millor estàvem jugant. Tot i això, elles han estat millor en la primera part, així que el resultat ha estat l'invers a les sensacions de joc".

L'equip amb aquest empat cau a la 4a posició de la classificació, tot i que segueix empatat a punts amb el Club de Campo. En la pròxima jornada la Divisió d'Honor s'atura per donar lloc a la Copa de la Reina, una competició en la qual santcugatenques i madrilenyes es veuran les cares en els quarts de final. "El partit ens ha ajudat a tenir les coses clares de cara a l'eliminatòria, així que haurem d'estar alertes" ha sentenciat Carnicer.