Empat valuós del Sant Cugat FC vers el CF Les Franqueses en el seu retorn a 1a Catalana

Els santcugatencs van fer mèrits per endur-se l'enfrontament en la primera part, però en les acaballes del partit el rival va ser superior

El Sant Cugat FC rasca un empat a 1 a casa el CF Les Franqueses, el dissabte 3 d'octubre, en el seu retorn a la 1a Catalana. Els vermell-i-negres van dominar la pilota i van disposar de grans ocasions en la 1a part, tanmateix, van acabar demanant l'hora i donen per vàlid el primer punt de la temporada.

Així ho explica Oriol Alcázar, entrenador dels santcugatencs: "Vam ser molt superiors en la 1a part, tanmateix, quan ens van anotar l'1 a 1, el rival va créixer i va ser superior a nosaltres. Nosaltres anàvem pels 3 punts, i vam fer mèrits per aconseguir-los, però vam patir en els darrers minuts de joc, així que donem per vàlid l'empat davant del CF Les Franqueses."

D'aquesta manera, el Sant Cugat FC va mostrar molta fluïdesa en el seu joc, sobretot en la primera part, una primera part en la qual els vermell-i-negres van disposar de moltes ocasions per obrir el marcador: dos travessers, un pòster, dues jugades en solitari davant del porter, a més de diferents ocasions de perill, tot i això, el resultat era de 0 a 0 al pas pels vestidors.

En la reapresa, els santcugatencs van continuar pressionant la porteria rival i fruit d'això, va arribar la primera diana del Sant Cugat FC en el seu retorn a 1a Catalana, en una jugada que Marc Rodríguez s'encarregava d'enviar la pilota a la xarxa després d'un centre en el minut 61. Tanmateix, en una jugada similar, el CF Les Franqueses anotava l'empat en el minut 67, un gol que va donar ales als franquesins, que buscar contínuament la porteria defensada per Guillem Nadal.

Amb tot, els vermell-i-negres inicien la competició amb un empat davant el també recentment ascendit CF Les Franqueses i disputaran, el dissabte 10 d'octubre, el primer partit com a locals davant el CF Unificación Llefià, equip que la darrera temporada també estava a la 2a Catalana.