En marxa el desè Torneig Internacional de Voleibol de Base Ciutat de Sant Cugat

Comença aquest dijous i acabarà el diumenge 22 de setembre, amb més d'un centenar de partits. El torneig, que organitza el Club Voleibol Sant Cugat, compta amb 44 equips participants

La ja desena edició del Torneig Internacional de Voleibol de Base Ciutat de Sant Cugat comença aquest dijous, 19 de setembre, i finalitzarà el diumenge 22 de setembre, a les 13.30 hores, quan es jugaran les tres finals del campionat, en el que es jugaran més d'un centenar de partits. Aquest torneig és un dels actes centrals del 25è aniversari del Club Voleibol Sant Cugat.

El dijous i divendres els partits es jugaran de 18 a 22 hores, al Pavelló de Valldoreix, instal·lació que també acollirà partits el dissabte, de 8.30 a 13.30 hores. El dissabte també es jugarà durant tot el dia (de 8.30 a 22 hores) al Pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler. Finalment, diumenge tan sols es jugarà al pavelló 3, de 8.30 a 13.30 hores. Un cop acabin les finals, que es jugaran les tres a les 13.30 hores, se celebrarà el lliurement de premis, acte en el que el CV Sant Cugat farà diferents reconeixements. La tradicional presentació dels equips del torneig es farà dissabte, a les 18 hores, al Pavelló 3.

44 equips participants
La competició ha crescut en número d’equips en la categoria cadet (de 12 a 16 conjunts) i, per tant, dels 40 equips en competició de l’any 2012, enguany n’hi haurà un total de 44. Si al 2012 hi van participar al voltant de mig miler de joves jugadores, ara ho faran 530. En la categoria infantil també hi jugaran 16 equips, mentre que en la juvenil ho faran 12.

3 clubs italians
Hi prendran part tres clubs italians: el Pallavollo Tor Sapienza (hi ha participat en les deu edicions), el Club Volley Roma i el Pallavolo Anderlini. També hi competiran quatre entitats de l’Estat espanyol, com són el Feel Voley Alcobendas, el Getxobkt Aixerrota, el CV Torrejón i el San Ignacio de Gijón (club que hi pren part per primera vegada). Catalunya estarà representada amb deu clubs. Són el CV Vall d’Hebrón i el CV Esplugues, clubs que han jugat totes les edicions d’aquest campionat; el CV Vilassar, el CV Sant Esteve, el CV Premià, l’AE Carles Vallbona, el CV Sant Boi, el CV Barberà, el CV Escola Pia, el CN Sabadell, i el CV Sant Cugat (amb 13 equips).

Torneig de primer nivell
Aquest és un dels torneigs de pretemporada més importants que es fan a l’Estat espanyol. En aquesta línia, un any més, el torneig forma part del Calendari Internacional d’Esdeveniments Esportius de Catalunya, amb la categoria d’una estrella, que promou el Consell Català de l’Esport i la Unió de Federacions Esportives de Catalunya.

El sènior A, a la Lliga Catalana
El sènior A femení del Club Voleibol Sant Cugat afronta el pròxim dilluns, 23 de setembre, una de les dues semifinals de la LLiga Catalana de Superlliga Femení. L’equip que aquesta temporada dirigeix RafaRuiz, jugarà a la pista del CV Vall d’Hebrón, a Barcelona. L’altra semifinal l’han de jugar CVB Barça-CV Sant Boi, l’únic equip que milita a Superlliga 2. Els altres tres conjunts ho fan a Superlliga 1.

 
Comentaris

Destaquem