En marxa el primer Torneig de Reis de bàsquet, amb el Barça i el Joventut

La Unió Esportiva Sant Cugat l'organitza aquest divendres i dissabte, al Pavelló 3, amb 14 equips en categoria preinfantil masculí i femení

La Unió Esportiva Sant Cugat organitza aquest divendres 3 i dissabte 4 de gener la primera edició del Torneig de Reis de Bàsquet, en categoria preinfantil masculí i femení. El campionat compta amb destacats clubs catalans. En la competició masculina hi participen el CB Hospitalet, el CB SAMÀ Vilanova, el CB Santfeliuenc, el CE Sant Nicolau, l'Sfèric Terrassa, el CB Unió Manresana, la UE Mataró, a banda de la UE Sant Cugat. En categoria femenina hi competeixen el Barça CBS, el Joventut de Badalona, el CB Viladecavalls, el CBF Cerdanyola i els dos equips preinfantils de la UE Sant Cugat.

Sergi Sànchez: "Sant Cugat es mereixia un torneig com aquest"
Per primera vegada, la UE Sant Cugat ha apostat per una competició en aquestes dates. En un comunicat de premsa, el director tècnic de la secció de bàsquet de la UE Sant Cugat, Sergi Sànchez, ha explicat que “Sant Cugat es mereixia un torneig com el que plantegem, amb 14 equips de gran nivell competint en categoria preinfantil. No només és bo per a la gent que practica el bàsquet, sinó també per a la ciutat i per donar a conèixer aquest esport que tant estimem”.

Tindrà continuïtat
Ja fa anys que el club vermell-i-negre organitza torneigs de bàsquet coincidint amb la seva Diada, durant el mes de juny. Sànchez ha afirmat que “la bona experiència de portar a terme el Torneig Ciutat de Sant Cugat de Bàsquet a l’estiu ens ha animat a apostar ara per aquest nou format a principis d’any. Estem molt il·lusionats i segurs que el Torneig de Reis tindrà continuïtat en el temps”.

La final femenina dissabte, a les 11.15 hores, i la masculina, a les 18 hores
La competició es desenvolupa majoritàriament al Pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler. Els partits han començat aquest divendres, 3 de gener, a les 9 hores, i s’aniran disputant en sessions de matí i tarda al llarg dels dos dies. La final femenina tindrà lloc dissabte, a les 11.15 hores, i la masculina, el mateix dissabte, a les 18 hores. El repartiment de premis destacarà els equips guanyadors de la competició, però també els MVP d’ambdues finals i els millors jugadors locals.

Altres activitats
Paral·lelament a la competició, es desenvoluparan altres activitats, com espectacles de hip-hop i malabars, hi haurà servei de bar, botiga UESC, i tómbola solidària.

Com seguir el torneig
L’actualitat del torneig es pot seguir a través de la pàgina de Facebook del torneig  i al Twitter de la UESC (@UESC_SantCugat), amb l’etiqueta #reisuesc.

 
Comentaris

Destaquem