En marxa la nova escola de bicitrial de Sant Cugat

La Unió Ciclista Sant Cugat engega un nou projecte esportiu que dirigirà Mireia Abant, cinc vegades campiona del món d'aquesta modalitat esportiva

La Unió Ciclista Sant Cugat ha inaugurat, aquest dissabte, 10 de gener, la nova escola de bicitrial, una escola que dirigirà la sabadellenca Mireia Abant, entre d'altres cinc vegades campiona del món i quatre vegades campiona d'Europa. Les classes es faran els dissabtes al migdia, al Parc de Bicitrial de Sant Cugat, que es va inaugurar el juny del 2013. L'ex-campió mundial d'aquesta disciplina esportiva Ot Pi també col·labora amb aquest projecte.

Les inscripcions ja estan obertes
Des del mes de desembre tots aquells que estiguin interessats ja es poden inscriure a l'escola. Segons Rafa Robledo, president de la Unió Ciclista Sant Cugat, ja hi ha algunes persones que s'han interessat per formar-ne part. "Tenim dos alumnes apuntats i forces persones interessades. Ara hem de fer tot el possible perquè en un mes puguem tenir un equip". Els equips de les escoles de bicitrial són de 6 alumnes.

Un projecte que vol ser un referent
Segons Robledo, aquest és un projecte ambiciós que vol esdevenir un referent: "Evidentment hem de començar per l'esport de base, però el projecte és molt més gran. S'està parlant de fer una zona molt més equipada on es puguin fer competicions a escala nacional i internacional". Amb tot apunta que "hem d'anar pas per pas. Primer és la base".

Mireia Abant, la directora esportiva
Abant ha explicat que es tracta d'un "projecte nou, que acaba de començar, i que esperem que permeti donar a conèixer aquest esport. El bicitrial és un esport molt maco i des d'aquí animo a que la gent s'inscrigui". Abant ha dit que "cal augmentar el nombre de participants i per això és important que la gent ens vegi, perquè sinó no saben què és".

 
Comentaris

Destaquem