Enèsim èxit per a l'aleví del club Artística Sant Cugat

El club santcugatenc queda subcampió en la Final de Catalunya tant en categoria individual com per equip

El club Artística Sant Cugat tanca la temporada de la millor manera possible en la Final de Catalunya: l'alevina Maria Zaforas queda segona i l'equip aleví A s'emporta el subcampionat. Les gimnastes alevines, després de copsar tot el podi en categoria individual i proclamar-se vencedores en equip el 19 i 20 de maig en la Final de Barcelona, posen fi a una temporada excepcional.


El campionat es va celebrar el diumenge 27 de maig a les instal·lacions esportives de la Mar Bella de Barcelona. Núria Palos, gerent i creadora del club, ja havia comentat al TOT que tenien possibilitats de fer bons resultats i no es va equivocar. Aquesta segona posició, tant en categoria individual com en equip (Cristina Esteve, Anna Batet, Maria Zaforas i Mariona Buenaventura eren les membres), demostra el treball ben fet i la dedicació del club santcugatenc. Finalitzada la temporada, Núria Palos es mostra contenta amb els resultats: "Acabem la temporada amb molt bon sabor de boca i amb ganes de seguir entrenant per la temporada vinent".

Bons resultats al llarg de la temporada

El Club Artística Sant Cugat no ha baixat del graó del podi durant tota la temporada. En el III Torneig Ciutat Esportiva de Blanes, disputat el cap de setmana del 4, 5 i 6 de maig, fins a 5 membres del club van pujar al podi en diferents proves individuals, mentre que feien un ple en la categoria per equips, amb una 1a posició per a les benjamines, una 2a posició per a les alevines i una 3a posició tant en infantil com en cadet.

D'altra banda, en la Final Provincial de Barcelona, torneig que permetia la classificació en la Final de Catalunya, el Club Artística Sant Cugat va aconseguir un triplet en la categoria individual (Cristina Esteve va quedar primera, Anna Batet segona i Maria Zaforas tercera) i una victòria en la categoria per equips.

 
Comentaris

Destaquem