Enric Franquesa debuta en la Primera Divisió davant del Real Madrid

El defensa santcugatenc va jugar el seu primer partit oficial amb la UD Llevant en la màxima categoria estatal de futbol

El santcugatenc Enric Franquesa, de la UD Llevant, va debutar en la Primera Divisió per primera vegada en la seva carrera esportiva, el diumenge 22 d'agost, i ho va fer davant del totpoderós Real Madrid. Franquesa va entrar a la 2a part, en substitució de Jorge de Frutos i va disputar els seus primers 10 minuts a l'elit.

Més info: Enric Franquesa fa el salt a la Primera Divisió amb el Llevant UE

L'equip granota va donar la campanada en la 2a jornada de la competició empatant 3 a 3 contra el Real Madrid. A més, tot i el 0 a 1 inicial, la UD Llevant es posava en dues ocasions per davant (2 a 1 i 3 a 2), no obstant això, els madrilenys igualaven l'electrònic en el minut 85.

Amb el 3 a 3 en el marcador, el Real Madrid es va bolcar en l'atac i és per això que el tècnic de la UD Llevant va decidir fer entrar el defensa Enric Franquesa, en substitució del davanter De Frutos, per reforçar la línia defensiva. Un canvi que va donar els seus fruits, i és que el marcador no es va moure en el tram final del partit.