Les entitats esportives treballen conjuntament la desescalada del confinament

Mitjançant una reunió telemàtica, les diferents entitats esportives de Sant Cugat van treballar uns objectius en comú per combatre les conseqüències de la pandèmia de la COVID-19

Fins a 13 entitats esportives de Sant Cugat es van reunir telemàticament, gràcies a la iniciativa de Sant Cugat Creix i la col·laboració de la Coordinadora d'Entitats Esportives, per treballar de manera conjunta el futur pròxim de l'esport al municipi davant la pandèmia de la COVID-19. 

Amb això, les 13 entitats que van participar en aquesta reunió van signar un comunicat per compartir les inquietuds i incerteses que es presenten a Sant Cugat davant les conseqüències de la COVID-19 i per compartir una visió del futur pròxim en l'Esport de Sant Cugat.

"Estem molt contents de la resposta de les entitats. Ara hem de recuperar la voluntat de construir un espai esportiu en comú, ja que som un àmbit important en el municipi", assenyala Miquel Martínez de Sant Cugat Creix.

En el comunicat, les entitats apunten la predisposició d'ajudar-se mútuament i continuar fent trobades per compartir la visió de cada un dels implicats. "Va haver-hi una contraposició molt interessant, entre gent que ho veia tot molt negre i d'altres que es mostraven optimistes, i això ens va ajudar a enriquir-nos", afegeix Martínez.

A més, els diferents agents culturals afirmen que sense una activitat esportiva no té molt sentit l'existència de la pròpia activitat. "Hem fet una gran feina de manera telemàtica, però és el moment de treballar en la fase d'arrancada i la transició" comenta Miquel Martínez. D'altra banda, en el comunicat destaquen la importància de treballar conjuntament amb l'administració municipal per treballar conjuntament el futur esportiu. 

Finalment, les entitats posen en relleu les seves preocupacions en dos blocs. Per una banda, l'activitat esportiva vinculada amb el tema sanitari. "Necessitem indicacions clares pel futur de l'esport per donar la màxima seguretat als esportistes", explica Martínez. D'altra banda, l'aspecte econòmic i social dels clubs, ja que pot haver-hi una davallada d'esportistes i l'impacte pot fer molt mal a les entitats. "Hem d'intentar no perdre la massa social, motor principal de les entitats", sentència Martínez.

Amb tot, les entitats que van participar en aquesta primera reunió telemàtica van ser: Sant Cugat Creix, la Coordinadora D'Entitats Esportives, el Club Voleibol Sant Cugat, el Valldoreix FC, el Club Artística Sant Cugat, la UESC, el Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat, el CFU Mira-sol Baco, el Patí Hoquei Club Sant Cugat, el Club de Rugby Sant Cugat, el Junior FC Club, el Karate Sant Cugat i la Unió Ciclista Sant Cugat.

 

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat

 

Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.

Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.

  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Sant Cugat i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 850 388 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic
  • També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat.
  • I cada divendres als carrers de Sant Cugat en format paper
 
Comentaris

Destaquem